google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Canh mang cua - krabsoep    

witte asperges Chatka-krab kippenbouillon  aardappelzetmeel eiwit  
vissaus suiker peper & zout lente-ui verse koriander   
Stoom de geschilde asperges en snijd ze in stukjes. Laat de bouillon inkoken. Voeg het krabvlees en asperges toe en warm ze een paar minuten op in de bouillon. Klop de eiwitten los en roer ze beetje bij beetje door de bouillon . Breng de soep op smaak met peper, zout, vissaus en suiker. Giet de soep in soepbollen werk af met gesnipperde bieslook en koriander.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Canh mang cua -

krabsoep    

witte asperges Chatka-krab kippenbouillon  aardappelzetmeel eiwit
vissaus suiker peper & zout lente-ui verse koriander   
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Stoom de geschilde asperges en snijd ze in stukjes. Laat de bouillon inkoken. Voeg het krabvlees en asperges toe en warm ze een paar minuten op in de bouillon. Klop de eiwitten los en roer ze beetje bij beetje door de bouillon . Breng de soep op smaak met peper, zout, vissaus en suiker. Giet de soep in soepbollen werk af met gesnipperde bieslook en koriander.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN