google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Romige tonijnpasta

pasta olijfolie ui knoflook room tomatenpuree pancetta    
tonijn uit blik doperwten peterselie kappertjes zongedroogde tomaten Parmezaan
Fruit gesnipperde ui en geperst knoflook in olie. Voeg de andere ingrediënten toe: room, tomatenpuree, uitgelekte doperwten uit blik of glas, uitgelekte kappertjes, tonijn uit blik, gehakte peterselie gesnipperde gedroogde tomaten. Meng de bereiding onder de pasta. Werk af met Parmezaan of Gruyère en krokant gebakken pancetta. Dat is de snelle versie. Heb je meer tijd, gebruik dan verse tonijn gepocheerd in courtbouillon en gestoomde doperwten. Dit gerechtje kan warm opgediend worden of koud, bijvoorbeeld bij een barbecue. Gebruik in dat geval geen ‘slierten’ zoals spaghetti, maar korte pasta zoals penne.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Romige tonijnpasta

pasta olijfolie ui knoflook room tomatenpuree pancetta            
tonijn uit blik doperwten peterselie kappertjes zongedroogde tomaten Parmezaan
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Fruit gesnipperde ui en geperst knoflook in olie. Voeg de andere ingrediënten toe: room, tomatenpuree, uitgelekte doperwten uit blik of glas, uitgelekte kappertjes, tonijn uit blik, gehakte peterselie gesnipperde gedroogde tomaten. Meng de bereiding onder de pasta. Werk af met Parmezaan of Gruyère en krokant gebakken pancetta. Dat is de snelle versie. Heb je meer tijd, gebruik dan verse tonijn gepocheerd in courtbouillon en gestoomde doperwten. Dit gerechtje kan warm opgediend worden of koud, bijvoorbeeld bij een barbecue. Gebruik in dat geval geen ‘slierten’ zoals spaghetti, maar korte pasta zoals penne.
Made by Belgisch Koken
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN