google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pijlinktvisjes "Amalfi"    

pijlinktvissen vers wit broodkruim zongedroogde tomaten platte peterselie knoflook groene olijven  
biocitroen kappertjes ei peper & zout olijfolie witte wijn  
Kuis de inktvisjes. Snijd de tentakels fijn en meng met broodkruim, gesnipperde gedroogde tomaatjes, gehakte peterselie, geplet knoflook, gehakte olijven, citroenrasp en kappertjes. Roer een ei en een scheut olijfolie door dit mengsel en kneed het goed. Breng op smaak met peper en zout. Vul de inktvisjes en sluit ze af met cocktailprikkers. Vet een ovenschaal in, leg de inktvisjes erin, overgiet met witte wijn, besprenkel met olie en citroensap, dek af met alufolie en laat 40 minuten garen in een oven op 185°C. Overgiet een paar keer met braadvocht. Je kan de inktvisjes in z’n geheel opdienen of op schijven.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Pijlinktvisjes

"Amalfi"    

pijlinktvissen vers wit broodkruim zongedroogde tomaten platte peterselie knoflook groene olijven  
biocitroen kappertjes ei peper & zout olijfolie witte wijn  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kuis de inktvisjes. Snijd de tentakels fijn en meng met broodkruim, gesnipperde gedroogde tomaatjes, gehakte peterselie, geplet knoflook, gehakte olijven, citroenrasp en kappertjes. Roer een ei en een scheut olijfolie door dit mengsel en kneed het goed. Breng op smaak met peper en zout. Vul de inktvisjes en sluit ze af met cocktailprikkers. Vet een ovenschaal in, leg de inktvisjes erin, overgiet met witte wijn, besprenkel met olie en citroensap, dek af met alufolie en laat 40 minuten garen in een oven op 185°C. Overgiet een paar keer met braadvocht. Je kan de inktvisjes in z’n geheel opdienen of op schijven.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN