google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Lamsspiesjes met tzatziki 

lamsgehakt geperst knoflook kaneel komijn paprikapoeder        
olijfolie Griekse yoghurt komkommer dille  
Kruid het gehakt, voeg knoflook toe. Kneed tot worstjes en steek op spiesjes. Schil de komkommer, ontpit, rasp en druk het water eruit in een zeef. Meng met geperst knoflook, een lepel olijfolie, peper en zout, indien geen tzatzikikruiden voorhanden zijn. Bak of grill de worstjes. Vul de verrines met tzatziki, werk af met takje dille leg een spiesje gehakt op het glas.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Lamsspiesjes met

tzatziki 

lamsgehakt geperst knoflook kaneel komijn paprikapoeder        
olijfolie Griekse yoghurt komkommer dille  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kruid het gehakt, voeg knoflook toe. Kneed tot worstjes en steek op spiesjes. Schil de komkommer, ontpit, rasp en druk het water eruit in een zeef. Meng met geperst knoflook, een lepel olijfolie, peper en zout, indien geen tzatzikikruiden voorhanden zijn. Bak of grill de worstjes. Vul de verrines met tzatziki, werk af met takje dille leg een spiesje gehakt op het glas.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN