google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Bananenpannenkoekjes met karamelsiroop 

bananen gesmolten boter 165 g bruine suiker          
5 dl karnemelk 2 eieren 300 g zelfrijzende bloem
Karamelsiroop: breng 60 g boter met 110 g suiker en 4 eetlepels water aan de kook. Laat een viertal minuten inkoken tot dikke saus. Voeg de in schijven gesneden bananen toe. Beslag: plet een banaan en meng met 5 dl karnemelk en 2 losgeklopte eieren. Zeef de bloem met de rest van de suiker. Voeg het bananenmengsel toe en 60 g gesmolten boter. Bak pannenkoekjes van het beslag in een hete ingevette pan en overgiet op het bord met karamelsaus.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Bananen-

pannenkoekjes met

karamelsiroop 

bananen gesmolten boter 165 g bruine suiker          
5 dl karnemelk 2 eieren 300 g zelfrijzende bloem
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat het vlees 1 uur marineren in olie met de kruiden. Bak grof gesneden ui en gesneden look. Bak het vlees rondom  bruin in de marinade en voeg het samen met de gebakken ui met look. Giet er de bouillon bij en laat afgedekt 90 minuten sudderen. Voeg de ontpitte dadels en de honing toe, 30 minuten voor het einde. Omroeren en uitdampen. Dien op met couscousgraan, bereid volgens de instructies op de verpakking.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN