google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Courgetterolletjes met feta en koraallinzen 

koraallinzen ui olijfolie suiker witte balsamico groentebouillon pijpajuin Griekse yoghurt        
munt zout feta tijmblaadjes courgettes mosterd  
Snijd de feta in platte vierkantjes. Snijd de courgettes in linten en blancheer in zout water. Rol elk blokje feta in een lint. Bak de ui glazig, bestrooi met suiker en deglaceer met balsamico. Voeg de linzen toe en de bouillon. Laat 30 minuten pruttelen tot het vocht weg is. Snipper de pijnajuin en roer door de linzen. Kruid met zout en cayennepeper. Meng Griekse yoghurt met gehakte munt en kruiden. Bak de courgettepaketjes 3 minuutjes aan elke kant in de pan. Schep een lepel linzen in een aperitiefschaaltje, leg daarop een pakje feta en een schep yoghurt. Versier met een blad munt.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Courgetterolletjes

met feta en

koraallinzen 

koraallinzen ui olijfolie suiker witte balsamico groentebouillon pijpajuin Griekse yoghurt        
munt zout feta tijmblaadjes courgettes mosterd  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de feta in platte vierkantjes. Snijd de courgettes in linten en blancheer in zout water. Rol elk blokje feta in een lint. Bak de ui glazig, bestrooi met suiker en deglaceer met balsamico. Voeg de linzen toe en de bouillon. Laat 30 minuten pruttelen tot het vocht weg is. Snipper de pijnajuin en roer door de linzen. Kruid met zout en cayennepeper. Meng Griekse yoghurt met gehakte munt en kruiden. Bak de courgettepaketjes 3 minuutjes aan elke kant in de pan. Schep een lepel linzen in een aperitiefschaaltje, leg daarop een pakje feta en een schep yoghurt. Versier met een blad munt.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN