google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Tzatziki-enveloppes met rivierkreeftjes 

komkommmer knoflook limoen Griekse yoghurt rivierkreeftjes        
koriander spinazie appel sjalot olijfolie  
Laat de yoghurt uitlekken in neteldoek. Meng dan met limoenrasp, 1 tl limoensap, geperst knoflook, peper en zout. Maak chlorofyl: blancheer spinazie en koriander 10 seconden en laat schrikken in ijswater. Mix met limoensap en ijsblokjes en laat 1,5 uur laten uitlekken in een koffiefilter. Wat overblijft is chlorofyl. Snijd het gekookte rivierkreeftenvlees, appel en sjalot in brunoise. Voeg limoensap en -rasp, olie, peper & zout toe.  Maak een dressing van 2 el limoen, 4 el olie, 1 el uitlekvocht van de chlorofyl. Maak enveloppes van slierten komkommer gevuld met tzatziki, schep daarop een lepeltje kreeftenmengsel en werk af met dressing en een streep chlorofyl.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Tzatziki-enveloppes

met rivierkreeftjes 

komkommmer knoflook limoen Griekse yoghurt rivierkreeftjes        
koriander spinazie appel sjalot olijfolie  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat de yoghurt uitlekken in neteldoek. Meng dan met limoenrasp, 1 tl limoensap, geperst knoflook, peper en zout. Maak chlorofyl: blancheer spinazie en koriander 10 seconden en laat schrikken in ijswater. Mix met limoensap en ijsblokjes en laat 1,5 uur laten uitlekken in een koffiefilter. Wat overblijft is chlorofyl. Snijd het gekookte rivierkreeftenvlees, appel en sjalot in brunoise. Voeg limoensap en -rasp, olie, peper & zout toe.  Maak een dressing van 2 el limoen, 4 el olie, 1 el uitlekvocht van de chlorofyl. Maak enveloppes van slierten komkommer gevuld met tzatziki, schep daarop een lepeltje kreeftenmengsel en werk af met dressing en een streep chlorofyl.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN