google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

In whisky gegaarde kalfswang 

kalfswang whiskey sjalot wortel selder knoflook tijm      
laurier spekjes kalfsfond gevogeltefond olijfolie peper & zout
Bak de wangetjes bruin in olie. Sauteer gesneden wortelen, selder, sjalot en knoflook. Bak de spekjes krokant. Voeg whisky en rode wijn toe. Voeg toe: kalfs- en gevogeltefond, tijm, laurier en laat onder deksel sudderen tot de wangetjes gaar zijn. Haal het vlees uit de saus en houd het afgedekt warm. Zeef de saus, voeg meer whisky toe. Laat  verder inkoken en bind de saus. Giet de saus over het vlees op het bord. Dien op met bijgerecht naar keuze.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

In whisky gegaarde

kalfswang 

kalfswang whiskey sjalot wortel selder knoflook tijm      
laurier spekjes kalfsfond gevogeltefond olijfolie peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak de wangetjes bruin in olie. Sauteer gesneden wortelen, selder, sjalot en knoflook. Bak de spekjes krokant. Voeg whisky en rode wijn toe. Voeg toe: kalfs- en gevogeltefond, tijm, laurier en laat onder deksel sudderen tot de wangetjes gaar zijn. Haal het vlees uit de saus en houd het afgedekt warm. Zeef de saus, voeg meer whisky toe. Laat  verder inkoken en bind de saus. Giet de saus over het vlees op het bord. Dien op met bijgerecht naar keuze.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN