google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Krokantje van grijze garnalen en prei    

gepelde grijze garnalen preiwit brickvellen boter  
curry arachideolie sherryazijn    
Snijd de prei in fijne ringen. Bak ze kort in olie, blus met azijn, kruid met curry en laat snel afkoelen. Meng met de garnalen. Snijd rechthoeken uit het deeg. Leg twee beboterde lagen op elkaar leggen, vul met een eetlepel prei-garnaal, vorm loempia’s, beboter ze en bak ze in 10 minuten goudbruin in oven op 200°C.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Krokantje van grijze

garnalen en prei    

gepelde grijze garnalen preiwit brickvellen boter
curry arachideolie sherryazijn  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de prei in fijne ringen. Bak ze kort in olie, blus met azijn, kruid met curry en laat snel afkoelen. Meng met de garnalen. Snijd rechthoeken uit het deeg. Leg twee beboterde lagen op elkaar leggen, vul met een eetlepel prei-garnaal, vorm loempia’s, beboter ze en bak ze in 10 minuten goudbruin in oven op 200°C.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN