google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Saltimbocca van kalfslapjes

kalfslapjes Parmaham salie mozzarella            
coctailprikkers olijfolie peper & zout
Rol de kalfslapjes plat onder bakpapier en kruid met peper en zout. Leg daarop een sneetje Parmaham, een schijfje buffelmozzarella en een blaadje salie. Plooi dicht en prik vast met een spiesje. Bak de lapjes rondom bruin in olijfolie. Dien op met pasta en pizzaïolasaus, of met gorgonzolasaus, zoals op de foto.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Saltimbocca van

kalfslapjes

kalfslapjes Parmaham salie mozzarella            
coctailprikkers olijfolie peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Rol de kalfslapjes plat onder bakpapier en kruid met peper en zout. Leg daarop een sneetje Parmaham, een schijfje buffelmozzarella en een blaadje salie. Plooi dicht en prik vast met een spiesje. Bak de lapjes rondom bruin in olijfolie. Dien op met pasta en pizzaïolasaus, of met gorgonzolasaus, zoals op de foto.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN