google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Briami

rode paprika’s ui knoflook olijfolie courgettes vastkokende aardappelen            
tomaten oregano peterselie dille kaneel peper & zout
Sauteer in halve maantjes gesneden uien en gesneden knoflook in olie. Snijd de paprika in reepjes en de courgettes, ongeschild in plakken. Snijd de vastkokende aardappelen, eveneens ongeschild, op centimeter dikke schijven. Voeg alle ingrediënten samen, meng met gehakte dille, gehakte peterselie en oregano. Breng op smaak met kaneel, peper en zout. Doe de bereiding in een ingevette ovenschotel, besprenkel met olijfolie en zet die afgedekt 1 tot 1 ½ uur in een oven op 185°C tot de groenten gaar zijn. Roer regelmatig. Dien warm op bij gegrild vlees of als vegetarische hoofdschotel. Het gerechtje past ook koud bij een barbecue.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Briami

rode paprika’s ui knoflook olijfolie courgettes vastkokende aardappelen        
tomaten oregano peterselie dille kaneel peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Sauteer in halve maantjes gesneden uien en gesneden knoflook in olie. Snijd de paprika in reepjes en de courgettes, ongeschild in plakken. Snijd de vastkokende aardappelen, eveneens ongeschild, op centimeter dikke schijven. Voeg alle ingrediënten samen, meng met gehakte dille, gehakte peterselie en oregano. Breng op smaak met kaneel, peper en zout. Doe de bereiding in een ingevette ovenschotel, besprenkel met olijfolie en zet die afgedekt 1 tot 1 ½ uur in een oven op 185°C tot de groenten gaar zijn. Roer regelmatig. Dien warm op bij gegrild vlees of als vegetarische hoofdschotel. Het gerechtje past ook koud bij een barbecue.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN