google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Briami

rode en gele paprika rode en gele ui courgette aubergine tomaat vastkokende aardappel knoflook            
bladpeterselie verse (Griekse) oregano kaneel kruidnagel nootmuskaat olijfolie peper & zout
Schil en snijd de  paprika in dikke repen. Snijd de courgettes en de aubergine op schijven. Snijd aardappelen in de pel op schijven. Snijd de twee soorten ui in halve maantjes. Pluk de bladpeterselie van de stelen. Snijd gepelde knoflooktenen in schijfjes. Schil en vierendeel de tomaten. Leg de groenten in een ovenschotel van aardewerk, meng met verse oregano en kruid met kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, peper en zout. Besprenkel met olijfolie en roer alles goed om. Zet de ovenschotel ongeveer 1 ½ uur in een voorverwarmde oven op 185°C. Roer om het kwartier om zodat de bovenliggende groenten niet uitdrogen. Dien warm op als vegetarische hoofdschotel of als bijgerecht bij vlees, gevogelte of vis. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinbuffet.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Briami

rode en gele paprika rode en gele ui courgette aubergine tomaat vastkokende aardappel knoflook            
bladpeterselie verse (Griekse) oregano kaneel kruidnagel nootmuskaat olijfolie peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Schil en snijd de  paprika in dikke repen. Snijd de courgettes en de aubergine op schijven. Snijd aardappelen in de pel op schijven. Snijd de twee soorten ui in halve maantjes. Pluk de bladpeterselie van de stelen. Snijd gepelde knoflooktenen in schijfjes. Schil en vierendeel de tomaten. Leg de groenten in een ovenschotel van aardewerk, meng met verse oregano en kruid met kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, peper en zout. Besprenkel met olijfolie en roer alles goed om. Zet de ovenschotel ongeveer 1 ½ uur in een voorverwarmde oven op 185°C. Roer om het kwartier om zodat de bovenliggende groenten niet uitdrogen. Dien warm op als vegetarische hoofdschotel of als bijgerecht bij vlees, gevogelte of vis. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinbuffet.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN