google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Calamares a la plancha met picata

kleine gekuiste inktvisjes      
Picata: olijfolie gesnipperde peterselie geplet knoflook peper & zout
Maak de picatadressing door alle ingrediënten te mengen. Gril de inktvisjes 2 à 3 minuten onder voortdurend omkeren. Oversaus op het bord met picata.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Calamares a la

plancha met picata

kleine gekuiste inktvisjes      
Picata: olijfolie gesnipperde peterselie geplet knoflook peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak de picatadressing door alle ingrediënten te mengen. Gril de inktvisjes 2 à 3 minuten onder voortdurend omkeren. Oversaus op het bord met picata.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN