google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Carpaccio met truffel en Parmezaan   

ossenhaas (mager rundvlees) Parmesan grof zout pepermolen balsamico gedroogde tomaatjes mozzarella        
olijfolie pijnboompitjes kerstomaatjes basilicum rucola truffel truffelolie  
Wikkel het rundvlees in alufolie en steek het een uurtje in de diepvries. Snijd er flinterdunne schelletjes van met de broodsnijdmachine. Maak een emulsie van balsamico en olijfolie. Laat pijnboompitjes kleuren in een droge pan. Schaaf de Parmesan. Schaaf de truffel en bak het schaafsel in wat truffelolie. Snipper de gedroogde tomaatjes. Vul een bord met één laag carpaccio. Leg alle andere ingrediënten naar inspiratie op het vlees.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Carpaccio als hoofdschotel: leg op het bord eerst een paar schijfjes tomaat met daarop een schijf buffelmozzarella. Leg daarop een handvol gemengde sla van ruccola, rode biet en veldsla. Besprenkel met olijfolie en balsamico. Leg er een paar halfgedroogde kerstomaatjes bij. Drapeer de dunne schelletjes rund over het torentje in het midden van het bord en werk verder af zoals hierboven uitgelegd.

Carpaccio met truffel

en Parmezaan   

ossenhaas (mager rundvlees) Parmesan grof zout pepermolen balsamico gedroogde tomaatjes mozzarella        
olijfolie pijnboompitjes kerstomaatjes basilicum rucola truffel truffelolie  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Wikkel het rundvlees in alufolie en steek het een uurtje in de diepvries. Snijd er flinterdunne schelletjes van met de broodsnijdmachine. Maak een emulsie van balsamico en olijfolie. Laat pijnboompitjes kleuren in een droge pan. Schaaf de Parmesan. Schaaf de truffel en bak het schaafsel in wat truffelolie. Snipper de gedroogde tomaatjes. Vul een bord met één laag carpaccio. Leg alle andere ingrediënten naar inspiratie op het vlees.
Carpaccio als hoofdschotel: leg op het bord eerst een paar schijfjes tomaat met daarop een schijf buffelmozzarella. Leg daarop een handvol gemengde sla van ruccola, rode biet en veldsla. Besprenkel met olijfolie en balsamico. Leg er een paar halfgedroogde kerstomaatjes bij. Drapeer de dunne schelletjes rund over het torentje in het midden van het bord en werk verder af zoals hierboven uitgelegd.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN