google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
ossenhaas (mager rundvlees) Parmesan grof zout pepermolen balsamico gedroogde tomaatjes mozzarella        
olijfolie pijnboompitjes kerstomaatjes basilicum rucola truffel truffelolie  
Wikkel het rundvlees in alufolie en steek het een uurtje in de diepvries. Snijd er flinterdunne schelletjes van met de broodsnijdmachine. Maak een emulsie van balsamico en olijfolie. Laat pijnboompitjes kleuren in een droge pan. Schaaf de Parmesan.
Carpaccio als hoofdschotel: leg op het bord eerst een paar schijfjes tomaat met daarop een schijf buffelmozzarella. Leg daarop een handvol gemengde sla van ruccola, rode biet en veldsla. Besprenkel met olijfolie en balsamico. Leg er een paar halfgedroogde kerstomaatjes bij. Drapeer de dunne schelletjes rund over het torentje in het midden van het bord en werk verder af zoals hierboven uitgelegd.

Carpaccio met truffel en Parmezaan

 

Schaaf de truffel en bak het schaafsel in wat truffelolie. Snipper de gedroogde tomaatjes. Vul een bord met één laag carpaccio. Leg alle andere ingrediënten naar inspiratie op het vlees.
Carpaccio met truffel en Parmezaan   

LEKKER ETEN THUIS

ossenhaas (mager rundvlees) Parmesan grof zout pepermolen balsamico gedroogde tomaatjes mozzarella        
olijfolie pijnboompitjes kerstomaatjes basilicum rucola truffel truffelolie  
Wikkel het rundvlees in alufolie en steek het een uurtje in de diepvries. Snijd er flinterdunne schelletjes van met de broodsnijdmachine. Maak een emulsie van balsamico en olijfolie. Laat pijnboompitjes kleuren in een droge pan. Schaaf de Parmesan.
Carpaccio als hoofdschotel: leg op het bord eerst een paar schijfjes tomaat met daarop een schijf buffelmozzarella. Leg daarop een handvol gemengde sla van ruccola, rode biet en veldsla. Besprenkel met olijfolie en balsamico. Leg er een paar halfgedroogde kerstomaatjes bij. Drapeer de dunne schelletjes rund over het torentje in het midden van het bord en werk verder af zoals hierboven uitgelegd.
Schaaf de truffel en bak het schaafsel in wat truffelolie. Snipper de gedroogde tomaatjes. Vul een bord met één laag carpaccio. Leg alle andere ingrediënten naar inspiratie op het vlees.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni