google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pasta met verse zalm

pasta naar keuze verse zalmmoten olijfolie room mascarpone tomatenpuree  
bieslook dille parmezaan piment d’Espelette peper & zout
Leng mascarpone aan met room en voeg tomatenpuree toe. Verwarm, maar laat niet koken. Breng op smaak met piment d’Espelette, peper en zout. Bak zalmmoten in olijfolie, gekruid met peper, zout en dille en snijd ze dan in kleinere brokken. Doe de saus en de gebakken zalm bij de pasta, meng en werk af met gesnipperd bieslook. Presenteer met een potje geraspte Parmesan voor de liefhebbers.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Pasta met verse zalm

pasta naar keuze verse zalmmoten olijfolie room mascarpone tomatenpuree  
bieslook dille parmezaan piment d’Espelette peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Leng mascarpone aan met room en voeg tomatenpuree toe. Verwarm, maar laat niet koken. Breng op smaak met piment d’Espelette, peper en zout. Bak zalmmoten in olijfolie, gekruid met peper, zout en dille en snijd ze dan in kleinere brokken. Doe de saus en de gebakken zalm bij de pasta, meng en werk af met gesnipperd bieslook. Presenteer met een potje geraspte Parmesan voor de liefhebbers.
Made by Belgisch Koken
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN