google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
pasta naar keuze verse zalmmoten olijfolie room mascarpone tomatenpuree  
bieslook dille parmezaan piment d’Espelette peper & zout
Leng mascarpone aan met room en voeg tomatenpuree toe. Verwarm, maar laat niet koken. Breng op smaak met piment d’Espelette, peper en zout. Bak zalmmoten in olijfolie, gekruid met peper, zout en dille en snijd ze dan in kleinere brokken.  

Pasta met verse zalm

Doe de saus en de gebakken zalm bij de pasta, meng en werk af met gesnipperd bieslook. Presenteer met een potje geraspte Parmesan voor de liefhebbers.
Pasta met verse zalm

LEKKER ETEN THUIS

pasta naar keuze verse zalmmoten olijfolie room mascarpone tomatenpuree  
bieslook dille parmezaan piment d’Espelette peper & zout
Leng mascarpone aan met room en voeg tomatenpuree toe. Verwarm, maar laat niet koken. Breng op smaak met piment d’Espelette, peper en zout. Bak zalmmoten in olijfolie, gekruid met peper, zout en dille en snijd ze dan in kleinere brokken.  
Doe de saus en de gebakken zalm bij de pasta, meng en werk af met gesnipperd bieslook. Presenteer met een potje geraspte Parmesan voor de liefhebbers.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni