google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gele currymosselen met limoen    

gele currypasta kokosmelk bastaardsuiker limoen  
biolimoenrasp rood pepertje koriander    
Meng de pasta met de kokosmelk, suiker en limoensap in de wok. Houd op hoog vuur aan de kook tot de suiker gesmolten is en voeg dan de mosselen toe en laat 5 minuten afgedekt koken. Schep de mosselen met kookvocht in soepbollen en werk af met een gehakt rood pepertje zonder zaden en verse koriander.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gele currymosselen

met limoen    

gele currypasta kokosmelk bastaardsuiker limoen
biolimoenrasp rood pepertje koriander    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Meng de pasta met de kokosmelk, suiker en limoensap in de wok. Houd op hoog vuur aan de kook tot de suiker gesmolten is en voeg dan de mosselen toe en laat 5 minuten afgedekt koken. Schep de mosselen met kookvocht in soepbollen en werk af met een gehakt rood pepertje zonder zaden en verse koriander.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN