google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Kruidenmix: paprikapoeder komijn kaneel koriander tijm oregano zwarte peper grof zout  
Andere: kip, lam of varkensvlees rode paprika ui knoflook olijfolie citroen tomatenpuree witte wijn
Snijd het vlees, kip, lam of varkensvlees, in dunne reepjes. Marineer dit minstens enkele uren, maar liefst een volledige nacht in de kruidenmix met olijfolie, citroensap en gemengd met gesneden ui, rode paprika en knoflook. Voeg nog geen zout toe. Verhit een wokpan en leg er de gemarineerde bereiding in. Roerbak tot het vlees kleurt. Voeg een stevige scheut witte wijn toe wat tomatenpuree. Laat nog even sudderen tot alle ingrediënten gaar zijn. Breng verder op smaak met wat peper en zout. Dien op met Griekse pasta en een tomatensausje met basilicum.
Foto: Griekse gyros met kip.

Griekse gyros

Griekse gyros

LEKKER ETEN THUIS

Kruidenmix: paprikapoeder komijn kaneel koriander tijm oregano zwarte peper grof zout  
Andere: kip, lam of varkensvlees rode paprika ui knoflook olijfolie citroen tomatenpuree witte wijn
Snijd het vlees, kip, lam of varkensvlees, in dunne reepjes. Marineer dit minstens enkele uren, maar liefst een volledige nacht in de kruidenmix met olijfolie, citroensap en gemengd met gesneden ui, rode paprika en knoflook. Voeg nog geen zout toe. Verhit een wokpan en leg er de gemarineerde bereiding in. Roerbak tot het vlees kleurt. Voeg een stevige scheut witte wijn toe wat tomatenpuree. Laat nog even sudderen tot alle ingrediënten gaar zijn. Breng verder op smaak met wat peper en zout. Dien op met Griekse pasta en een tomatensausje met basilicum.
Foto: Griekse gyros met kip.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni