google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gegrilde haloumi met salade en knoflookbrood 

gedroogde tomaten haloumikaas gemengde sla olijfolie  
knoflook citroensap toastbrood verse oregano  
Snijd de kaas op schijven en bak ze in de olie in een grillpan tot goudbruin. Laat de gedroogde kerstomaten op olie uitlekken. Bedek de bodem van een plat bord met gewassen gemengde sla. Mix citroensap, olie en gesnipperde oregano tot een dressing en sprenkel over de salade.  Leg de gegrilde kaas op de sla en werk af met kerstomaatjes en geroosterde toast ingewreven met knoflook. Je kan indien gewenst het bord verder afwerken met schijfjes komkommer, zwarte olijven en gehakte peterselie.  Ook wat tsatsiki past er goed bij.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gegrilde haloumi met

salade en

knoflookbrood 

gedroogde tomaten haloumikaas gemengde sla olijfolie        
knoflook citroensap toastbrood verse oregano  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de kaas op schijven en bak ze in de olie in een grillpan tot goudbruin. Laat de gedroogde kerstomaten op olie uitlekken. Bedek de bodem van een plat bord met gewassen gemengde sla. Mix citroensap, olie en gesnipperde oregano tot een dressing en sprenkel over de salade.  Leg de gegrilde kaas op de sla en werk af met kerstomaatjes en geroosterde toast ingewreven met knoflook. Je kan indien gewenst het bord verder afwerken met schijfjes komkommer, zwarte olijven en gehakte peterselie.  Ook wat tsatsiki past er goed bij.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN