google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gegrilde calamares met salsa verde

Salsa verde: ansjovisfilets eetlepel kappertjes gehakte peterselie basilicum munt balsamico mosterd olijfolie
inktvisjes olijfolie citroen knoflook verse oregano peterselie peper & zout
Marineer de gekuiste maar onversneden inktvisjes in olijfolie met citroen, geplet knoflook en verse oregano. Gril en quadrilleer ze bij voorkeur, voor een mooi effect. Maak de salsa verde door alle opgesomde ingrediĆ«nten te pletten in een vijzel. Voeg inktvisjes en salsa samen met wat gesnipperde gedroogde tomaatjes.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gegrilde calamares

met salsa verde

Salsa verde: ansjovisfilets eetlepel kappertjes gehakte peterselie basilicum munt balsamico mosterd olijfolie
inktvisjes olijfolie citroen knoflook verse oregano peterselie peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Marineer de gekuiste maar onversneden inktvisjes in olijfolie met citroen, geplet knoflook en verse oregano. Gril en quadrilleer ze bij voorkeur, voor een mooi effect. Maak de salsa verde door alle opgesomde ingrediĆ«nten te pletten in een vijzel. Voeg inktvisjes en salsa samen met wat gesnipperde gedroogde tomaatjes.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN