google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Salsa verde: ansjovisfilets eetlepel kappertjes gehakte peterselie basilicum munt balsamico mosterd olijfolie
inktvisjes olijfolie citroen knoflook verse oregano peterselie peper & zout
Marineer de gekuiste maar onversneden inktvisjes in olijfolie met citroen, geplet knoflook en verse oregano. Grill en quadrilleer ze bij voorkeur, voor een mooi effect. Je kan ze ook gewoon in ringetjes snijden voor je ze op de grill legt, zoals op foto.

Gegrilde calamares met salsa verde

 

Maak de salsa verde door alle opgesomde ingrediënten te pletten in een vijzel. Overgiet de gegrilde inktvisjes met salsa voor het opdienen.
Gegrilde calamares met salsa verde

LEKKER ETEN THUIS

Salsa verde: ansjovisfilets eetlepel kappertjes gehakte peterselie basilicum munt balsamico mosterd olijfolie            
inktvisjes olijfolie citroen knoflook verse oregano peterselie peper & zout
Marineer de gekuiste maar onversneden inktvisjes in olijfolie met citroen, geplet knoflook en verse oregano. Grill en quadrilleer ze bij voorkeur, voor een mooi effect. Je kan ze ook gewoon in ringetjes snijden voor je ze op de grill legt, zoals op foto.
Maak de salsa verde door alle opgesomde ingrediënten te pletten in een vijzel. Overgiet de gegrilde inktvisjes met salsa voor het opdienen.
privacy beleid
Salsa verde: ansjovisfilets eetlepel kappertjes gehakte peterselie basilicum munt balsamico mosterd olijfolie    
inktvisjes olijfolie citroen knoflook verse oregano peterselie peper & zout
Marineer de gekuiste maar onversneden inktvisjes in olijfolie met citroen, geplet knoflook en verse oregano. Grill en quadrilleer ze bij voorkeur, voor een mooi effect. Je kan ze ook gewoon in ringetjes snijden voor je ze op de grill legt, zoals op foto.

Gegrilde calamares

 

Maak de salsa verde door alle opgesomde ingrediënten te pletten in een vijzel. Overgiet de gegrilde inktvisjes met salsa voor het opdienen.

met salsa verde

privacy beleid