google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Salsa verde: ansjovisfilets eetlepel kappertjes gehakte peterselie basilicum munt balsamico mosterd olijfolie
inktvisjes olijfolie citroen knoflook verse oregano peterselie peper & zout
Marineer de gekuiste maar onversneden inktvisjes in olijfolie met citroen, geplet knoflook en verse oregano. Gril en quadrilleer ze bij voorkeur, voor een mooi effect.

Gegrilde calamares met salsa verde

 

Maak de salsa verde door alle opgesomde ingrediënten te pletten in een vijzel. Voeg inktvisjes en salsa samen met wat gesnipperde gedroogde tomaatjes.
Gegrilde calamares met salsa verde

LEKKER ETEN THUIS

Salsa verde: ansjovisfilets eetlepel kappertjes gehakte peterselie basilicum munt balsamico mosterd olijfolie            
inktvisjes olijfolie citroen knoflook verse oregano peterselie peper & zout
Marineer de gekuiste maar onversneden inktvisjes in olijfolie met citroen, geplet knoflook en verse oregano. Gril en quadrilleer ze bij voorkeur, voor een mooi effect.
Maak de salsa verde door alle opgesomde ingrediënten te pletten in een vijzel. Voeg inktvisjes en salsa samen met wat gesnipperde gedroogde tomaatjes.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni