google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Knoflookkip 

kip paprikapoeder peper en zout olijfolie vloeiende bloem knoflook ui      
witte wijn kippenbouillon peterselie tijm oregano Cognac
Wentel de kippendelen in een mix van bloem, paprikapoeder, peper en zout. Bak het vlees goudbruin aan in olie. Snijd een volledige bol knoflookteentjes in partjes. Doe dit samen met de kip, wijn, bouillon, tijm en oregano  in een afgesloten kookpan. Laat minstens een uur sudderen en controleer daarna op garing. Bind de saus indien nodig . Werk af met peterselie en een scheutje Cognac.
Made by Belgisch Koken
Je kan dit gerechtje ook perfect maken op de skottel (foto)  of in een paellapan. Onafgedekt is het nodig om regelmatig vocht toe te voegen tijdens het garen.
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Knoflookkip 

kip paprikapoeder peper en zout olijfolie vloeiende bloem knoflook ui      
witte wijn kippenbouillon peterselie tijm oregano Cognac
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Wentel de kippendelen in een mix van bloem, paprikapoeder, peper en zout. Bak het vlees goudbruin aan in olie. Snijd een volledige bol knoflookteentjes in partjes. Doe dit samen met de kip, wijn, bouillon, tijm en oregano  in een afgesloten kookpan. Laat minstens een uur sudderen en controleer daarna op garing. Bind de saus indien nodig . Werk af met peterselie en een scheutje Cognac.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN