google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Konijn met knoflook op Spaanse wijze

konijn knoflook olijfolie aïoli  mayonaise            
peper & zout   krielaardappelen  stokbrood kropsla
Hak het konijn in stukken, kruid met peper en zout. Bak de stukken bruin in olijfolie in een paëllapan. Voeg op z’n minst een volledige bol gepelde knoflookteentjes toe. Overgiet regelmatig met wat water, want het vlees moet sappig blijven en de knoflookteentjes mogen niet verbranden maar moeten wel zo goed als volledig wegsmelten. Zet het vuur op de laagste stand eens het vlees gaar is en laat uitdampen tot alle vocht weg is. Geef er aïoli-mayonaise bij en gefrituurde krielaardappeltjes of geroosterd stokbrood. Serveer met kropsla.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Konijn met

knoflook op Spaanse

wijze

konijn knoflook olijfolie aïoli  mayonaise            
peper & zout   krielaardappelen  stokbrood kropsla
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Hak het konijn in stukken, kruid met peper en zout. Bak de stukken bruin in olijfolie in een paëllapan. Voeg op z’n minst een volledige bol gepelde knoflookteentjes toe. Overgiet regelmatig met wat water, want het vlees moet sappig blijven en de knoflookteentjes mogen niet verbranden maar moeten wel zo goed als volledig wegsmelten. Zet het vuur op de laagste stand eens het vlees gaar is en laat uitdampen tot alle vocht weg is. Geef er aïoli-mayonaise bij en gefrituurde krielaardappeltjes of geroosterd stokbrood. Serveer met kropsla.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN