google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gelakte ribbetjes in biersaus met een andijviestamppotje      

ribbetjes ui laurier Luikse siroop knoflook balsamico trappist appel kalfsfond maïzena  
aardappelen  boter  ei  nootmuskaat andijvie ontbijtspek witte balsamico olijfolie mosterd peper & zout    
De saus: doe in een stoofpot gesneden ui, knoflook, appelpartjes, trappist, perensiroop, kalfsfond, laurier en scheut balsamico. Doe er de ribbetjes bij en laat 2 à 3 uur sudderen. Haal de ribbetjes uit de pot. Druk de saus door een zeef. Laat inkoken en bind indien nodig. Stamppotje: maak een klassieke aardappelpuree. Snipper de andijvie en manineer met mosterd, olie, witte balsamico en zilveruitjes. Meng deze bereiding onder de puree. Maak appelchips met de mandoline en frituur ze. Droog het ontbijtspek onder gewicht in de microgolfoven. Kruid de ribbetjes en bak ze bruin in boter. Op het bord: een brede ring puree, daartegen 1 à 2 ribbetjes. Giet er saus over en werk af met chips en een rechtopstaand plakje spek tegen de puree.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gelakte ribbetjes in

biersaus met een

andijviestamppotje      

ribbetjes ui laurier Luikse siroop knoflook balsamico trappist appel kalfsfond maïzena
aardappelen  boter  ei  nootmuskaat andijvie ontbijtspek witte balsamico olijfolie mosterd peper & zout  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
De saus: doe in een stoofpot gesneden ui, knoflook, appelpartjes, trappist, perensiroop, kalfsfond, laurier en scheut balsamico. Doe er de ribbetjes bij en laat 2 à 3 uur sudderen. Haal de ribbetjes uit de pot. Druk de saus door een zeef. Laat inkoken en bind indien nodig. Stamppotje: maak een klassieke aardappelpuree. Snipper de andijvie en manineer met mosterd, olie, witte balsamico en zilveruitjes. Meng deze bereiding onder de puree. Maak appelchips met de mandoline en frituur ze. Droog het ontbijtspek onder gewicht in de microgolfoven.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN