google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Lasagne

zuiver rundgehakt tomaten uit blijk tomatenconcentraat voorgekookte of verse lasagnevellen pastakruiden peper & zout ui    
olijfolie rode paprika beenham knoflook bechamel Gruyère Parmezaan
Maak een dikke saus met het gehakt, de tomatenblokjes, tomatenconcentraat, pastakruiden, geplet knoflook, gesnipperde ui en de rode paprika in brunoise gesneden. Maak een bechamelsaus en roer er geraspte parmezaan door. Neem een ruime diepe ovenschotel, vet deze in met olijfolie en vul met lagen, te beginnen met lasagnevellen, daarop een schel beenhesp, daarop de vleesmassa, daarop een laagje gemalen gruyère. Herhaal dit en schep als laatste laag de bechamel op de schotel. Bestrooi deze met  gemalen gruyère en geraspte parmezaan. Zet de schotel 35 minuten in een oven op 185°C tot de kaas kleurt.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Lasagne

zuiver rundgehakt tomaten uit blijk tomatenconcentraat voorgekookte of verse lasagnevellen pastakruiden peper & zout ui            
olijfolie rode paprika beenham knoflook bechamel Gruyère Parmezaan
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een dikke saus met het gehakt, de tomatenblokjes, tomatenconcentraat, pastakruiden, geplet knoflook, gesnipperde ui en de rode paprika in brunoise gesneden. Maak een bechamelsaus en roer er geraspte parmezaan door. Neem een ruime diepe ovenschotel, vet deze in met olijfolie en vul met lagen, te beginnen met lasagnevellen, daarop een schel beenhesp, daarop de vleesmassa, daarop een laagje gemalen gruyère. Herhaal dit en schep als laatste laag de bechamel op de schotel. Bestrooi deze met  gemalen gruyère en geraspte parmezaan. Zet de schotel 35 minuten in een oven op 185°C tot de kaas kleurt.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN