google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gebakken mozzarella in Parmaham   

buffelmozzarella Parmaham salieblaadjes honing mosterd        
witte balsamico olijfolie gemengde salade olijven gedroogde kerstomaatjes Parmezaan  
Halveer een uitgelekte halve bol mozzarella en omwikkel met een plak parmaham en een blad salie langs binnen. Maak een dressing door mosterd, azijn en olie te mixen. Bak de pakketjes met de naad naar beneden 2 minuten in de pan. Daarna omdraaien en alle kanten bakken tot goudbruin. Frituur een portie salieblaadjes in de frituurpan.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Op het bord: gemengde salade met in het midden gebakken mozzarella. Werk af met zwarte olijven,gedroogde kerstomaatjes, gefrituurde salie en geschaafde Parmezaan.

Gebakken mozzarella

in Parmaham   

buffelmozzarella Parmaham salieblaadjes honing mosterd        
witte balsamico olijfolie gemengde salade olijven gedroogde kerstomaatjes Parmezaan  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Halveer een uitgelekte halve bol mozzarella en omwikkel met een plak parmaham en een blad salie langs binnen. Maak een dressing door mosterd, azijn en olie te mixen. Bak de pakketjes met de naad naar beneden 2 minuten in de pan. Daarna omdraaien en alle kanten bakken tot goudbruin. Frituur een portie salieblaadjes in de frituurpan.
Op het bord: gemengde salade met in het midden gebakken mozzarella. Werk af met zwarte olijven,gedroogde kerstomaatjes, gefrituurde salie en geschaafde Parmezaan.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN