google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
buffelmozzarella Parmaham salieblaadjes honing mosterd  
witte balsamico olijfolie gemengde salade olijven gedroogde kerstomaatjes Parmezaan  
Halveer een uitgelekte halve bol mozzarella en omwikkel met een plak parmaham en een blad salie langs binnen. Maak een dressing door mosterd, azijn en olie te mixen. Bak de pakketjes met de naad naar beneden 2 minuten in de pan. Daarna omdraaien en alle kanten bakken tot goudbruin. Frituur een portie salieblaadjes in de frituurpan.
Op het bord: gemengde salade met in het midden gebakken mozzarella. Werk af met zwarte olijven,gedroogde kerstomaatjes, gefrituurde salie en geschaafde Parmezaan.

Gebakken mozzarella in Parmaham

Gebakken mozzarella in Parmaham   

LEKKER ETEN THUIS

buffelmozzarella Parmaham salieblaadjes honing mosterd        
witte balsamico olijfolie gemengde salade olijven gedroogde kerstomaatjes Parmezaan  
Halveer een uitgelekte halve bol mozzarella en omwikkel met een plak parmaham en een blad salie langs binnen. Maak een dressing door mosterd, azijn en olie te mixen. Bak de pakketjes met de naad naar beneden 2 minuten in de pan. Daarna omdraaien en alle kanten bakken tot goudbruin. Frituur een portie salieblaadjes in de frituurpan.
Op het bord: gemengde salade met in het midden gebakken mozzarella. Werk af met zwarte olijven,gedroogde kerstomaatjes, gefrituurde salie en geschaafde Parmezaan.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni