google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Russische nesselrode   

5 eidooiers 175 g bastaardsuiker 1 L room vanillesuiker 1 el cognac 175 g kastanjepuree  
75 g rozijnen 75 g krenten allerlei gekonfijte vruchtjes amandelschilfers  
Klop de eidooiers wit met de suiker. Warm de helft van de room op en spatel het eimengsel er onder. Laat op laag vuur indikken zonder koken. Voeg cognac toe. Meng, weg van het vuur, de kastanjepuree onder de massa. Laat afkoelen. Klop de rest van de room stijf en spatel het door de massa. Giet de bereiding in de ijsmachine en maak er  ijs van. Meng gekonfijt fruit onder het zachte ijs. Bedek een slakom met plastiekfolie en schep het zachte ijs daarin. Laat opstijven in de diepvriezer. Haal de ijstaart uit de slakom en versier ze aan alle zijden met alle soorten gekonfijt fruit en geroosterde amandelschilfers. Zet terug in de vriezer tot gebruik.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Russische nesselrode 

5 eidooiers 175 g bastaardsuiker 1 L room vanillesuiker 1 el cognac 175 g kastanjepuree  
75 g rozijnen 75 g krenten allerlei gekonfijte vruchtjes amandelschilfers  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Klop de eidooiers wit met de suiker. Warm de helft van de room op en spatel het eimengsel er onder. Laat op laag vuur indikken zonder koken. Voeg cognac toe. Meng, weg van het vuur, de kastanjepuree onder de massa. Laat afkoelen. Klop de rest van de room stijf en spatel het door de massa. Giet de bereiding in de ijsmachine en maak er ijs van. Meng gekonfijt fruit onder het zachte ijs. Bedek een slakom met plastiekfolie en schep het zachte ijs daarin. Laat opstijven in de diepvriezer. Haal de ijstaart uit de slakom en versier ze aan alle zijden met alle soorten gekonfijt fruit en geroosterde amandelschilfers. Zet terug in de vriezer tot gebruik.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN