google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Panna cotta    

vanillestokjes 50 cl room 3 el suiker 4 blaadjes gelatine zoete witte wijn  
munt honing rode aalbessen frambozen    
Warm room, suiker, uitgeschraapte vanillezaadjes en het stokje 8 minuten op een zacht vuur. Verwijder het stokje en meng met geweekte gelatine. Giet de bereiding in timbaaltjes en laat 3 uur in de koelkast opstijven. Voor de saus: breng een glas wijn aan de kook met een handvol muntblaadjes en kook tot puree. Druk door een zeef, meng met honing en laten afkoelen. Op het bord: een spiegel saus. Houd de timbaaltjes even onder heet water en stort op een snijplank. Plaats het met een spatel voorzichtig midden op het bord.  Werk af met munt, een takje aalbessen en een paar frambozen.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Panna cotta    

vanillestokjes 50 cl room 3 el suiker 4 blaadjes gelatine zoete witte wijn  
munt honing rode aalbessen frambozen    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Warm room, suiker, uitgeschraapte vanillezaadjes en het stokje 8 minuten op een zacht vuur. Verwijder het stokje en meng met geweekte gelatine. Giet de bereiding in timbaaltjes en laat 3 uur in de koelkast opstijven. Voor de saus: breng een glas wijn aan de kook met een handvol muntblaadjes en kook tot puree. Druk door een zeef, meng met honing en laten afkoelen. Op het bord: een spiegel saus. Houd de timbaaltjes even onder heet water en stort op een snijplank. Plaats het met een spatel voorzichtig midden op het bord.  Werk af met munt, een takje aalbessen en een paar frambozen.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN