google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Mixed grill van de jachtbuit

patrijsfilets fazantenfilets hindenootjes everzwijnsteaks rode biet knolselder veenbessengelei wildfond Cognac              
appels bruine suiker bospaddenstoelen truffelolie room aardappelen crème de cassis peper & zout 
Maak aardappelchips. Pureer de gekookte rode biet met crème de cassis. Snijd appeltjes op schijven en karameliseer ze met bruine suiker. Bak de bospaddenstoelen met truffelolie. Maak een saus met wildfond, veenbessengelei, een scheut Cognac en room. Puree: pureer gekookte knolselder met een scheutje room. Grill alle wild. Op het bord: schik alle ingrediënten volgens inspiratie tot een mooie compositie.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Mixed grill van de

jachtbuit

patrijsfilets fazantenfilets hindenootjes everzwijnsteaks rode biet knolselder veenbessengelei wildfond Cognac              
appels bruine suiker bospaddenstoelen truffelolie room aardappelen crème de cassis peper & zout 
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak aardappelchips. Pureer de gekookte rode biet met crème de cassis. Snijd appeltjes op schijven en karameliseer ze met bruine suiker. Bak de bospaddenstoelen met truffelolie. Maak een saus met wildfond, veenbessengelei, een scheut Cognac en room. Puree: pureer gekookte knolselder met een scheutje room. Grill alle wild. Op het bord: schik alle ingrediënten volgens inspiratie tot een mooie compositie.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN