google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
spirelli gekookte ham op blok verse tomaten gele en oranje paprika lente-uitjes      
pijnboompitjes eieren witte balsamico olijfolie peper & zout
Kook spirelli of andere korte pasta naar keuze al dente en laat afkoelen. Snijd koude gekookte ham in dobbelsteentjes. Snipper lente-uitjes op ringetjes. Laat pijnboompitjes kleuren in een droge hete pan. Kook eieren hard en snijd ze in stukken. Snijd de paprika’s in brunoise. Pel verse tomaten: snijd ze kruislings in aan de bovenkant. Prik een vork in de onderkant en hang ze 15 seconden in kokend water. Spoel direct af onder de kraan en verwijder het vel.

Koude pastasalade 

Halveer de tomaten, verwijder de inhoud en snijd het vruchtvlees in brunoise. Meng alle ingrediënten met de koude pasta en een lepeltje olijfolie. Breng op smaak met een scheutje witte balsamico, peper en zout. Ideaal als bijgerecht bij een barbecue, tuinfeest of in een koud en warm buffet.
Koude pastasalade 

LEKKER ETEN THUIS

spirelli gekookte ham op blok verse tomaten gele en oranje paprika lente-uitjes      
pijnboompitjes eieren witte balsamico olijfolie peper & zout
Kook spirelli of andere korte pasta naar keuze al dente en laat afkoelen. Snijd koude gekookte ham in dobbelsteentjes. Snipper lente-uitjes op ringetjes. Laat pijnboompitjes kleuren in een droge hete pan. Kook eieren hard en snijd ze in stukken. Snijd de paprika’s in brunoise. Pel verse tomaten: snijd ze kruislings in aan de bovenkant. Prik een vork in de onderkant en hang ze 15 seconden in kokend water. Spoel direct af onder de kraan en verwijder het vel.
Halveer de tomaten, verwijder de inhoud en snijd het vruchtvlees in brunoise. Meng alle ingrediënten met de koude pasta en een lepeltje olijfolie. Breng op smaak met een scheutje witte balsamico, peper en zout. Ideaal als bijgerecht bij een barbecue, tuinfeest of in een koud en warm buffet.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni