google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pasta quattro formaggi

pasta parmezaan mozzarella pecorino gruyère    
boter bloem witte wijn melk room eigeel
Maak een lichte roux en leng aan met wijn en melk tot sausdikte. Laat de kazen erin smelten. Bind zonder koken met een liaison van room en eigeel. Meng de saus onder de afgegoten pasta en werk af met gesnipperde peterselie.
Op de foto een variante, waarbij de pasta (penne in dit geval) en de kaassaus apart geserveerd worden. Het wordt opgediend met krokant gebakken ontbijtspek, een flesje balsamico, extra geraspte parmesan.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Pasta quattro

formaggi

pasta parmezaan mozzarella pecorino gruyère
boter bloem witte wijn melk room eigeel
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een lichte roux en leng aan met wijn en melk tot sausdikte. Laat de kazen erin smelten. Bind zonder koken met een liaison van room en eigeel. Meng de saus onder de afgegoten pasta en werk af met gesnipperde peterselie.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN