google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Bloemkoolgratin met puree en gehakt

bloemkool gehakt boter Provençaalse kruiden tomatenpuree peper & zout melk      
ei nootmuskaat aardappelen gemalen kaas bloem paneermeel
Verwerk de aardappelen tot puree met boter, een ei en nootmuskaat, peper en zout. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar. Bak het gehakt rul, kruid en meng met de tomatenpuree. Maak een roux, leng aan tot sausdikte met melk en vermeng af het vuur met de gemalen kaas. In een ovenschotel: een laag puree, laag gehakt, laag bloemkool. Eindigmet kaassaus. Bestrooi met paneermeel en de rest van de gemalen kaas. Zet de schotel een 25 minuutjes in een voorverwarmde oven op 185°C. Laat op het einde nog even gratineren onder de grill.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Bloemkoolgratin

met puree en gehakt

bloemkool gehakt boter Provençaalse kruiden tomatenpuree peper & zout melk      
ei nootmuskaat aardappelen gemalen kaas bloem paneermeel
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Verwerk de aardappelen tot puree met boter, een ei en nootmuskaat, peper en zout. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar. Bak het gehakt rul, kruid en meng met de tomatenpuree. Maak een roux, leng aan tot sausdikte met melk en vermeng af het vuur met de gemalen kaas. In een ovenschotel: een laag puree, laag gehakt, laag bloemkool. Eindigmet kaassaus. Bestrooi met paneermeel en de rest van de gemalen kaas. Zet de schotel een 25 minuutjes in een voorverwarmde oven op 185°C. Laat op het einde nog even gratineren onder de grill.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN