google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
bloemkool knoflook aardappelen bladpeterselie tijm            
cayennepeper peper & zout vloeiende bloem eieren boter olijfolie
Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom ze 5 minuten. Mix in de blender tot puree met vers knoflook. Voeg een bloem en geraspte ongekookte aardappelen toe en meng goed.

Bloemkoolgalettes

Voeg gesnipperde peterselie en kruiden toe. Voeg losgeklopte eieren en een paar lepels bloem toe en kneed tot het beslag de gewenste stevigheid bereikt heeft. Vorm galettes en bak ze tot bruin in boter met olie.
Bloemkoolgalettes

LEKKER ETEN THUIS

bloemkool knoflook aardappelen bladpeterselie tijm            
cayennepeper peper & zout vloeiende bloem eieren boter olijfolie
Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom ze 5 minuten. Mix in de blender tot puree met vers knoflook. Voeg een bloem en geraspte ongekookte aardappelen toe en meng goed.
Voeg gesnipperde peterselie en kruiden toe. Voeg losgeklopte eieren en een paar lepels bloem toe en kneed tot het beslag de gewenste stevigheid bereikt heeft. Vorm galettes en bak ze tot bruin in boter met olie.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni