google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Bloemkoolgalettes

bloemkool knoflook aardappelen bladpeterselie tijm            
cayennepeper peper & zout vloeiende bloem eieren boter olijfolie
Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom ze 5 minuten. Mix in de blender tot puree met vers knoflook. Voeg een bloem en geraspte ongekookte aardappelen toe en meng goed. Voeg gesnipperde peterselie en kruiden toe. Voeg losgeklopte eieren en een paar lepels bloem toe en kneed tot het beslag de gewenste stevigheid bereikt heeft. Vorm galettes en bak ze tot bruin in boter met olie.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Bloemkoolgalettes

bloemkool knoflook aardappelen bladpeterselie tijm            
cayennepeper peper & zout vloeiende bloem eieren boter olijfolie
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom ze 5 minuten. Mix in de blender tot puree met vers knoflook. Voeg een bloem en geraspte ongekookte aardappelen toe en meng goed. Voeg gesnipperde peterselie en kruiden toe. Voeg losgeklopte eieren en een paar lepels bloem toe en kneed tot het beslag de gewenste stevigheid bereikt heeft. Vorm galettes en bak ze tot bruin in boter met olie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN