google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rode ui gele en rode paprika knoflook kokosolie chilipepertje lente-ui witvis volgens seizoen witte wijn hele tomaten uit blik tomatenpuree kokosmelk    
room visfond tijgergarnalen verse koriander verse basilicum peterselie bieslook venkel prei kokosmelk peper & zout
Fruit deze mengeling in kokosolie, breng op smaak met peper en zout. Voeg visfond, witte wijn, kokosmelk en room toe. Laat even inkoken. Voeg dan tomatenconcentraat en hele tomaten uit blik toe. Voeg verse koriander toe. Laat deze bereiding voldoende inkoken. Als de saus de gewenste dikte heeft, moet het vuur op lage stand. Leg dan de vis en zeevruchten in de pan, waarbij de witvis (volgens seizoenaanbod) het laatst aan bod komt, vanwege een korte pocheertijd. Werk af met peterselieplukjes, gesnipperde bieslook en basilicumblaadjes. Serveer met gekookte rijst of stokbrood.
Het “Braziliaanse” zit ‘em vooral in de toevoeging van kokos en paprika’s. Wat je nodig hebt is een rode en een gele paprika, knoflookteentjes, prei, venkel en dit alles in zeer fijne brunoise gesneden. Daarbij lente-uitjes en rode ui op zeer fijne ringen gesneden en een fijngesnipperd groen en rood Spaans pepertje, zonder zaadjes en niet overdrijven qua hoeveelheid.

Braziliaans visstoofpotje

Braziliaans visstoofpotje

LEKKER ETEN THUIS

rode ui gele en rode paprika knoflook kokosolie chilipepertje lente-ui witvis volgens seizoen witte wijn hele tomaten uit blik tomatenpuree kokosmelk            
room visfond tijgergarnalen verse koriander verse basilicum peterselie bieslook venkel prei kokosmelk peper & zout
Fruit deze mengeling in kokosolie, breng op smaak met peper en zout. Voeg visfond, witte wijn, kokosmelk en room toe. Laat even inkoken. Voeg dan tomatenconcentraat en hele tomaten uit blik toe. Voeg verse koriander toe. Laat deze bereiding voldoende inkoken. Als de saus de gewenste dikte heeft, moet het vuur op lage stand. Leg dan de vis en zeevruchten in de pan, waarbij de witvis (volgens seizoenaanbod) het laatst aan bod komt, vanwege een korte pocheertijd. Werk af met peterselieplukjes, gesnipperde bieslook en basilicumblaadjes. Serveer met gekookte rijst of stokbrood.
Het “Braziliaanse” zit ‘em vooral in de toevoeging van kokos en paprika’s. Wat je nodig hebt is een rode en een gele paprika, knoflookteentjes, prei, venkel en dit alles in zeer fijne brunoise gesneden. Daarbij lente-uitjes en rode ui op zeer fijne ringen gesneden en een fijngesnipperd groen en rood Spaans pepertje, zonder zaadjes en niet overdrijven qua hoeveelheid.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni