google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pekingeend    

eendenborstfilet honing zout Chinese pannenkoekjes  
lente-ui komkommer hoisinsaus    
Maak een siroopje van water, honing en zout. Leg de filets 15 minuten in een pan met warme siroop. Laat uitlekken en 1 uur drogen.  Strijk opnieuw in met siroop en laat een nachtje drogen. Bak de filets in een oven op 200°C, tot het vel krokant is. Snijd de filets in reepjes en hou ze afgedekt warm. Snijd de komkommer en lente-ui in julienne en dien op met schaaltjes hoisinsaus, pannenkoekjes en eendenreepjes. Uw gasten doen de rest zelf: pannenkoekje bestrijken met saus en de andere ingrediënten erin rollen, eten uit de hand.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Pekingeend    

eendenborstfilet honing zout Chinese pannenkoekjes  
lente-ui komkommer hoisinsaus      
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een siroopje van water, honing en zout. Leg de filets 15 minuten in een pan met warme siroop. Laat uitlekken en 1 uur drogen.  Strijk opnieuw in met siroop en laat een nachtje drogen. Bak de filets in een oven op 200°C, tot het vel krokant is. Snijd de filets in reepjes en hou ze afgedekt warm. Snijd de komkommer en lente-ui in julienne en dien op met schaaltjes hoisinsaus, pannenkoekjes en eendenreepjes. Uw gasten doen de rest zelf: pannenkoekje bestrijken met saus en de andere ingrediënten erin rollen, eten uit de hand.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN