google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
couscousgraan biocitroen rode ui knoflook peterselie boter olijfolie witte wijn kabeljauw koolvis  
verse sardines oktopus tijgergarnalen pijnboompitjes kerstomaatjes rode en gele paprika verse munt peper & zout
Bak gesneden rode ui met geplet knoflook en gehakte peterselie in een beetje boter. Stoom in brunoise gesneden rode en gele paprikablokjes en worteltjes. Rooster pijnboompitjes droog in een hete pan. Voeg a lles samen en zet warm weg.   Maak de couscousgranen klaar volgens de instructies op de verpakking en werk af met een beetje boter. Meng met de warme bereiding, een glas witte wijn en een scheutje citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

Couscous met gegrilde vis

Maak de koude bereiding klaar: hak peterselie en verse munt. Vierendeel kerstomaatjes, haal ze leeg en knip ze in stukjes. Rasp de zeste van een biocitroen. Meng de koude bereiding net voor het opdienen met de warme tabouleh. Bak tijgergarnalen in wat olie met gehakte peterselie, knoflook en olijfolie. Gril verse sardines, tonijnmoten, kabeljauwhaasjes en koolvis. Kook en gril octopustentakels. Dresseer alle ingrediënten op een groot bord, de warme tabouleh in het midden en dien op met een tomatensausje met komijn, peterselie en knoflook.
Couscous met gegrilde vis

LEKKER ETEN THUIS

couscousgraan biocitroen rode ui knoflook peterselie boter olijfolie witte wijn kabeljauw koolvis        
verse sardines oktopus tijgergarnalen pijnboompitjes kerstomaatjes rode en gele paprika verse munt peper & zout
Bak gesneden rode ui met geplet knoflook en gehakte peterselie in een beetje boter. Stoom in brunoise gesneden rode en gele paprikablokjes en worteltjes. Rooster pijnboompitjes droog in een hete pan. Voeg alles samen en zet warm weg.   Maak de couscousgranen klaar volgens de instructies op de verpakking en werk af met een beetje boter. Meng met de warme bereiding, een glas witte wijn en een scheutje citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
Maak de koude bereiding klaar: hak peterselie en verse munt. Vierendeel kerstomaatjes, haal ze leeg en knip ze in stukjes. Rasp de zeste van een biocitroen. Meng de koude bereiding net voor het opdienen met de warme tabouleh. Bak tijgergarnalen in wat olie met gehakte peterselie, knoflook en olijfolie. Gril verse sardines, tonijnmoten, kabeljauwhaasjes en koolvis. Kook en gril octopustentakels. Dresseer alle ingrediënten op een groot bord, de warme tabouleh in het midden en dien op met een tomatensausje met komijn, peterselie en knoflook.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni