google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Couscous met gegrilde vis

couscousgraan biocitroen rode ui knoflook peterselie boter olijfolie witte wijn kabeljauw koolvis  
verse sardines oktopus tijgergarnalen pijnboompitjes kerstomaatjes rode en gele paprika verse munt peper & zout
Bak gesneden rode ui met geplet knoflook en gehakte peterselie in een beetje boter. Stoom in brunoise gesneden rode en gele paprikablokjes en worteltjes. Rooster pijnboompitjes droog in een hete pan. Voeg alles samen en zet warm weg.   Maak de couscousgranen klaar volgens de instructies op de verpakking en werk af met een beetje boter. Meng met de warme bereiding, een glas witte wijn en een scheutje citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Maak de koude bereiding klaar: hak peterselie en verse munt. Vierendeel kerstomaatjes, haal ze leeg en knip ze in stukjes. Rasp de zeste van een biocitroen. Meng de koude bereiding net voor het opdienen met de warme tabouleh. Bak tijgergarnalen in wat olie met gehakte peterselie, knoflook en olijfolie. Gril verse sardines, tonijnmoten, kabeljauwhaasjes en koolvis. Kook en gril octopustentakels. Dresseer alle ingrediĆ«nten op een groot bord, de warme tabouleh in het midden en dien op met een tomatensausje met komijn, peterselie en knoflook.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Couscous met

gegrilde vis

couscousgraan biocitroen rode ui knoflook peterselie boter olijfolie witte wijn kabeljauw koolvis              
verse sardines oktopus tijgergarnalen pijnboompitjes kerstomaatjes rode en gele paprika verse munt peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak gesneden rode ui met geplet knoflook en gehakte peterselie in een beetje boter. Stoom in brunoise gesneden rode en gele paprikablokjes en worteltjes. Rooster pijnboompitjes droog in een hete pan. Voeg alles samen en zet warm weg.   Maak de couscousgranen klaar volgens de instructies op de verpakking en werk af met een beetje boter. Meng met de warme bereiding, een glas witte wijn en een scheutje citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Maak de koude bereiding klaar: hak peterselie en verse munt. Vierendeel kerstomaatjes, haal ze leeg en knip ze in stukjes. Rasp de zeste van een biocitroen. Meng de koude bereiding net voor het opdienen met de warme tabouleh. Bak tijgergarnalen in wat olie met gehakte peterselie, knoflook en olijfolie. Gril verse sardines, tonijnmoten, kabeljauwhaasjes en koolvis. Kook en gril octopustentakels. Dresseer alle ingrediĆ«nten op een groot bord, de warme tabouleh in het midden en dien op met een tomatensausje met komijn, peterselie en knoflook.
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN