google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pepersaus

boter sjalot  peperkorrels  bloem
rundbouillon  Worchestershire sauce  room zout
Sauteer de gesnipperde sjalotjes. Voeg de grof gemalen peperkorrels toe en bak kort mee. Voeg de bloem toe en bak nog 1 minuutje. Giet de bouillon en de room erbij en een scheut worchestershire. Laat de saus 2 minuten zachtjes doorkoken en indikken. Breng op smaak met wat zout. Deze saus past perfect bij gegrilde steak.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Pepersaus

boter sjalot  peperkorrels  bloem
rundbouillon  Worchestershire sauce  room zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Sauteer de gesnipperde sjalotjes. Voeg de grof gemalen peperkorrels toe en bak kort mee. Voeg de bloem toe en bak nog 1 minuutje. Giet de bouillon en de room erbij en een scheut worchestershire. Laat de saus 2 minuten zachtjes doorkoken en indikken. Breng op smaak met wat zout. Deze saus past perfect bij gegrilde steak.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN