google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rijpe tomaten olijfolie fijngesneden rode ui geperst knoflook vers broodkruim salie  
ansjovisfilets zwarte olijven zonder pit bladpeterselie oregano basilicum Parmezaan    
Hol stevige tomaten mét vel uit. Bak gesneden ui goudbruin met geplet knoflook. Haal van het vuur en meng dit met de ansjovis, broodkruim, gesneden olijven, geraspte parmesan, gehakte salie, oregano, basilicum en bladpeterselie.  

Siciliaanse gevulde tomaten

 

Vul de tomaten met het mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschotel. Bestrooi met geraspte Parmezaan en besprenkel met olijfolie. Bak 20 minuten in een oven op 185°C en eindig eventueel met een paar minuten onder de grill tot de kaas goudbruin is.
Siciliaanse gevulde tomaten    

LEKKER ETEN THUIS

rijpe tomaten olijfolie fijngesneden rode ui geperst knoflook vers broodkruim salie          
ansjovisfilets zwarte olijven zonder pit bladpeterselie oregano basilicum Parmezaan    
Hol stevige tomaten mét vel uit. Bak gesneden ui goudbruin met geplet knoflook. Haal van het vuur en meng dit met de ansjovis, broodkruim, gesneden olijven, geraspte parmesan, gehakte salie, oregano, basilicum en bladpeterselie.  
Vul de tomaten met het mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschotel. Bestrooi met geraspte Parmezaan en besprenkel met olijfolie. Bak 20 minuten in een oven op 185°C en eindig eventueel met een paar minuten onder de grill tot de kaas goudbruin is.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni