google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Siciliaanse gevulde tomaten    

rijpe tomaten olijfolie fijngesneden rode ui geperst knoflook vers broodkruim salie          
ansjovisfilets zwarte olijven zonder pit bladpeterselie oregano basilicum Parmezaan    
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Hol stevige tomaten mét vel uit. Bak gesneden ui goudbruin met geplet knoflook. Haal van het vuur en meng dit met de ansjovis, broodkruim, gesneden olijven, geraspte parmesan, gehakte salie, oregano, basilicum en bladpeterselie. Vul de tomaten met het mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschotel. Bestrooi met geraspte Parmezaan en besprenkel met olijfolie. Bak 20 minuten in een oven op 185°C en eindig eventueel met een paar minuten onder de grill tot de kaas goudbruin is.

Siciliaanse gevulde

tomaten    

rijpe tomaten olijfolie fijngesneden rode ui geperst knoflook vers broodkruim salie      
ansjovisfilets zwarte olijven zonder pit bladpeterselie oregano basilicum Parmezaan    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Hol stevige tomaten mét vel uit. Bak gesneden ui goudbruin met geplet knoflook. Haal van het vuur en meng dit met de ansjovis, broodkruim, gesneden olijven, geraspte parmesan, gehakte salie, oregano, basilicum en bladpeterselie. Vul de tomaten met het mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschotel. Bestrooi met geraspte Parmezaan en besprenkel met olijfolie. Bak 20 minuten in een oven op 185°C en eindig eventueel met een paar minuten onder de grill tot de kaas goudbruin is.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN