google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
olijfolie grof gesneden ui rode paprika  lamsschouder lamsfond knoflook  sinaasappelrasp  sinaasappelsap  vloeibare honing           
saffraan  couscouskruiden  aubergine courgette hele ontvelde tomaten  verse perziken, zonder pit  bladpeterselie bloem peper & zout kaneelstokje

Lamstajine met honing

en verse perziken

Laat 3 uur sudderen in een gesloten tajine. Voeg een half uur voor het einde de gevierendeelde  verse perziken toe. Werk af met bladpeterselie en sinaasrasp. Dien op met couscous. 
Bestuif de lamsschouder met bloem, kruid met peper en zout en schroei dicht in een hete pan met olijfolie. In de tajine: uien in halve maantjes gesneden, een halve bol gepelde en versneden knoflookteentjes, grof gesneden courgette, aubergine en paprika’s in ringen gesneden. Voeg de lamsfond, appelsiensap, tomaten, couscouskruiden, saffraan, honing en kaneel toe.
Lamstajine met honing en verse perziken

LEKKER ETEN THUIS

olijfolie grof gesneden ui rode paprika  lamsschouder lamsfond knoflook  sinaasappelrasp  sinaasappelsap  vloeibare honing           
saffraan  couscouskruiden  aubergine courgette hele ontvelde tomaten  verse perziken, zonder pit  bladpeterselie bloem peper & zout kaneelstokje
Laat 3 uur sudderen in een gesloten tajine. Voeg een half uur voor het einde de gevierendeelde  verse perziken toe. Werk af met bladpeterselie en sinaasrasp. Dien op met couscous. 
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni
Bestuif de lamsschouder met bloem, kruid met peper en zout en schroei dicht in een hete pan met olijfolie. In de tajine: uien in halve maantjes gesneden, een halve bol gepelde en versneden knoflookteentjes, grof gesneden courgette, aubergine en paprika’s in ringen gesneden. Voeg de lamsfond, appelsiensap, tomaten, couscouskruiden, saffraan, honing en kaneel toe.