google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Lamstajine met honing en verse perziken

olijfolie grof gesneden ui rode paprika  lamsschouder lamsfond knoflook  sinaasappelrasp  sinaasappelsap  vloeibare honing           
saffraan  couscouskruiden  aubergine courgette hele ontvelde tomaten  verse perziken, zonder pit  bladpeterselie bloem peper & zout kaneelstokje
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bestuif de lamsschouder met bloem, kruid met peper en zout en schroei dicht in een hete pan met olijfolie. In de tajine: uien in halve maantjes gesneden, een halve bol gepelde en versneden knoflookteentjes, grof gesneden courgette, aubergine en paprika’s in ringen gesneden. Voeg de lamsfond, appelsiensap, tomaten, couscouskruiden, saffraan, honing en kaneel toe. Laat 3 uur sudderen in een gesloten tajine. Voeg een half uur voor het einde de gevierendeelde  verse perziken toe. Werk af met bladpeterselie en sinaasrasp. Dien op met couscous. 

Lamstajine met

honing en verse

perziken

olijfolie grof gesneden ui rode paprika  lamsschouder lamsfond knoflook  sinaasappelrasp  sinaasappelsap  vloeibare honing           
saffraan  couscouskruiden  aubergine courgette hele ontvelde tomaten  verse perziken, zonder pit  bladpeterselie bloem peper & zout kaneelstokje
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bestuif de lamsschouder met bloem, kruid met peper en zout en schroei dicht in een hete pan met olijfolie. In de tajine: uien in halve maantjes gesneden, een halve bol gepelde en versneden knoflookteentjes, grof gesneden courgette, aubergine en paprika’s in ringen gesneden. Voeg de lamsfond, appelsiensap, tomaten, couscouskruiden, saffraan, honing en kaneel toe. Laat 3 uur sudderen in een gesloten tajine. Voeg een half uur voor het einde de gevierendeelde  verse perziken toe. Werk af met bladpeterselie en sinaasrasp. Dien op met couscous. 
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN