google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pasta pesto

Pesto: pijnboompitten knoflook basilicum olijfolie peper grof zeezout  
Parmezaan pasta naar keuze
Laat pijnboompitjes kleuren in een droge pan en stamp met alle andere ingrediënten voor de pesto tot een pasta in de vijzel. Meng deze pesto onder de gekookte pasta. Dien op met parmezaan.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Pasta pesto

Pesto: pijnboompitten knoflook basilicum olijfolie peper grof zeezout  
Parmezaan pasta naar keuze
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat pijnboompitjes kleuren in een droge pan en stamp met alle andere ingrediënten voor de pesto tot een pasta in de vijzel. Meng deze pesto onder de gekookte pasta. Dien op met parmezaan.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN