google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
pizzadeeg olijfolie lamsgehakt  of zuiver rundsgehakt noflook koriander rozijntjes kaneel
komijn cayenne tomatenpuree geroosterde pijnboompitjes een blok feta
Maak de vulling met alle ingrediënten (behalve de pizzabodem en een kwart van de feta). Borstel de pizzabodem in met olijfolie en leg er een 2 centimeter dikke laag vulling op. Rasp feta op de vulling. Plooi nu de randen over de vulling, zodat je het effect krijgt van een open pizza calzone. Bak de pizza  12 minuten in een oven op 210°C.

Turkse pizza met gehakt en feta

Turkse pizza met gehakt en feta

LEKKER ETEN THUIS

pizzadeeg olijfolie lamsgehakt  of zuiver rundsgehakt noflook koriander rozijntjes kaneel
komijn cayenne tomatenpuree geroosterde pijnboompitjes een blok feta
Maak de vulling met alle ingrediënten (behalve de pizzabodem en een kwart van de feta). Borstel de pizzabodem in met olijfolie en leg er een 2 centimeter dikke laag vulling op. Rasp feta op de vulling. Plooi nu de randen over de vulling, zodat je het effect krijgt van een open pizza calzone. Bak de pizza  12 minuten in een oven op 210°C.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni