google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rib-eye steak vastkokende aardappelen boter ui knoflook rode wijn Cognac tomatenpuree paprikapoeder currypoeder              
dragon rozemarijn tijm ansjovis ei room peterselie princesseboontjes ontbijtspek olijven
Aardappelrozetten: snijd de aardappel met de mandoline in flinterdunne schijfjes. Doe hetzelfde met een ui en fruit die in wat boter. Vet een ovenschotel in en maak aardappelrozetten door de schijfjes aardappel dakpansgewijze in een cirkel te stapelen. Leg er de gebakken ui bovenop met boter en al. Zet de schotel 45 minuten in een oven op 200°C. Saus: sauteer ui en knoflook. Voeg een scheutje rode wijn, Cognac, tomatenpuree, paprika, curry, dragon, rozemarijn, tijm en 1 gehakte ansjovisfilet toe. Laat de saus even koken, pureer en zeef. Klop 1 eigeel met zachte boter op en roer dit door het mengsel. Klop de room lobbig en spatel die net voor het opdienen door de opgewarmde saus. Stoom de princesseboontjes gaar. Bak de steak volgens de gewenste cuisson.. Op het bord: een steak half overgoten met saus, met daarop wat gehakte peterselie. Werk af met boontjes, een aardappelrozet en een paar gehalveerde zwarte olijven zonder pit.

Rib-eye steak met saus 'café de Paris'

 

Rib-eye steak met saus ‘café de Paris'

LEKKER ETEN THUIS

rib-eye steak vastkokende aardappelen boter ui knoflook rode wijn Cognac tomatenpuree paprikapoeder currypoeder              
dragon rozemarijn tijm ansjovis ei room peterselie princesseboontjes ontbijtspek olijven
Aardappelrozetten: snijd de aardappel met de mandoline in flinterdunne schijfjes. Doe hetzelfde met een ui en fruit die in wat boter. Vet een ovenschotel in en maak aardappelrozetten door de schijfjes aardappel dakpansgewijze in een cirkel te stapelen. Leg er de gebakken ui bovenop met boter en al. Zet de schotel 45 minuten in een oven op 200°C. Saus: sauteer ui en knoflook. Voeg een scheutje rode wijn, Cognac, tomatenpuree, paprika, curry, dragon, rozemarijn, tijm en 1 gehakte ansjovisfilet toe. Laat de saus even koken, pureer en zeef. Klop 1 eigeel met zachte boter op en roer dit door het mengsel. Klop de room lobbig en spatel die net voor het opdienen door de opgewarmde saus. Stoom de princesseboontjes gaar. Bak de steak  volgens de gewenste cuisson.. Op het bord: een steak half overgoten met saus, met daarop wat gehakte peterselie. Werk af met boontjes, een aardappelrozet en een paar gehalveerde zwarte olijven zonder pit.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni