google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
pijlinktvis vloeiende bloem citroen
peterselie zout
Kuis en spoel de pijlinktvis. Snijd op ringen en behoud de tentakels als één geheel. Droog alles met keukenpapier. Wentel door vloeiende bloem, klop af en frituur de ringen en tentakels op 185°C tot goudbruin. Bestrooi met zout en serveer met gehakte peterselie en citroenpartjes.

Gefrituurde pijlinktvis

 

Gefrituurde pijlinktvis

LEKKER ETEN THUIS

pijlinktvis vloeiende bloem citroen
peterselie zout
Kuis en spoel de pijlinktvis. Snijd op ringen en behoud de tentakels als één geheel. Droog alles met keukenpapier. Wentel door vloeiende bloem, klop af en frituur de ringen en tentakels op 185°C tot goudbruin. Bestrooi met zout en serveer met gehakte peterselie en citroenpartjes.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni