google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gefrituurde pijlinktvis

pijlinktvis vloeiende bloem citroen    
peterselie zout
Kuis en spoel de pijlinktvis. Snijd op ringen en behoud de tentakels als één geheel. Droog alles met keukenpapier. Wentel door vloeiende bloem, klop af en frituur de ringen en tentakels op 185°C tot goudbruin. Bestrooi met zout en serveer met gehakte peterselie en citroenpartjes.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gefrituurde

pijlinktvis

pijlinktvis vloeiende bloem citroen
peterselie zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kuis en spoel de pijlinktvis. Snijd op ringen en behoud de tentakels als één geheel. Droog alles met keukenpapier. Wentel door vloeiende bloem, klop af en frituur de ringen en tentakels op 185°C tot goudbruin. Bestrooi met zout en serveer met gehakte peterselie en citroenpartjes.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN