google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Verrine van tzatziki met groenten 

Rode en groene paprika courgette olijfolie komkommer Griekse yoghurt        
knoflook munt basilicum lente-ui  
Snijd de paprika’s en de courgette in brunoise. Maak een klassieke tzatziki. Schil de komkommer, ontpit, rasp en druk het water eruit in een zeef. Meng met geperst knoflook, een lepel olijfolie, peper en zout, indien geen tzatzikikruiden voorhanden zijn. Schep de tzatziki in tumblers en werk af met een lepel groenten, munt, basilicum en gesnipperde lente-ui.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Verrine van tzatziki

met groenten 

Rode en groene paprika courgette olijfolie komkommer Griekse yoghurt    
knoflook munt basilicum lente-ui  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de paprika’s en de courgette in brunoise. Maak een klassieke tzatziki. Schil de komkommer, ontpit, rasp en druk het water eruit in een zeef. Meng met geperst knoflook, een lepel olijfolie, peper en zout, indien geen tzatzikikruiden voorhanden zijn. Schep de tzatziki in tumblers en werk af met een lepel groenten, munt, basilicum en gesnipperde lente-ui.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN