google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
bruin broodje  geitenkaas  honing  dragon kerstomaatjes      
peterselie basilicum zwarte peperkorrels  gemengde sla olijfolie
Meng de honing met olijfolie, gehakte dragon, basilicum en peper uit de molen.  Overgiet de gebakken broodjes op het bord met het honingmengsel en presenteer met gesneden sla en kerstomaatjes.

Gebakken geitenkaas ‘bistro Parisienne’

Snijd een bruin broodje in de lengte doormidden.  Besproei met olijfolie en leg beide helften op de kruimkant even in een grillpan. Verwijder de korst aan de bovenkant van het  geitenkaasje. Leg het op de onderste helft van het broodje en zet dat een paar minuutjes in de oven onder de grill tot de kaas smelt.
Gebakken geitenkaas ‘bistro Parisienne’

LEKKER ETEN THUIS

bruin broodje  geitenkaas  honing  dragon kerstomaatjes      
peterselie basilicum zwarte peperkorrels  gemengde sla olijfolie
Meng de honing met olijfolie, gehakte dragon, basilicum en peper uit de molen.  Overgiet de gebakken broodjes op het bord met het honingmengsel en presenteer met gesneden sla en kerstomaatjes.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni
Snijd een bruin broodje in de lengte doormidden.  Besproei met olijfolie en leg beide helften op de kruimkant even in een grillpan. Verwijder de korst aan de bovenkant van het  geitenkaasje. Leg het op de onderste helft van het broodje en zet dat een paar minuutjes in de oven onder de grill tot de kaas smelt.