google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gebakken geitenkaas ‘bistro Parisienne’

baguette  geitenkaas  honing  biosinaasappel dragon      
peterselie basilicum - zwarte peperkorrels  kropsla
Snijd de baguette in centimeterdikke plakjes en besmeer ze met kaas. Bak de broodjes goudbruin in een paar minuutjes in een oven op 180°C. Zet ze op het laatst even onder de grill. Meng de honing met sinaassap, zeste, gehakte kruiden en peper uit de molen.  Overgiet de gebakken broodjes op het bord met het honingmengsel en presenteer met gesneden sla.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gebakken geitenkaas

‘bistro Parisienne’

baguette  geitenkaas  honing  biosinaasappel dragon      
peterselie basilicum - zwarte peperkorrels  kropsla
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de baguette in centimeterdikke plakjes en besmeer ze met kaas. Bak de broodjes goudbruin in een paar minuutjes in een oven op 180°C. Zet ze op het laatst even onder de grill. Meng de honing met sinaassap, zeste, gehakte kruiden en peper uit de molen.  Overgiet de gebakken broodjes op het bord met het honingmengsel en presenteer met gesneden sla.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN