google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Karper met aardappelsalade

karper boter ingredienten voor aardappelsla tartare saus citroen kropsla
geraspte worteltjes gesneden rauwe rode kool vinaigrette olie azijn peterselie
Maak een aardappelsalade. Snijd de karper in moten. Haal er met een pincet zoveel als mogelijk de graten uit. Wentel de moten door de bloem. Kruid en bak de vis kort in de pan en zet 20 minuten in een oven op 200°C. Op het bord: een moot karper, daarnaast een flinke schep aardappelsalade en een hoopje gesneden kropsla, gemengd met gehakte peterselie. Daarnaast een schep geraspte rauwe wortels en rode kool. Dien op met flesjes olie, azijn en vinaigrette.
Kerstkarper (Vánoční kapr) is in Tsjechië hét traditionele  gerecht voor Kerstmis.  Op markten, in drukke winkelstraten en aan de supermarkten staan kraampjes waar men de levende karpers ter plaatse gebruiksklaar maakt.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Karper met

aardappelsalade

karper boter ingredienten voor aardappelsla tartare saus citroen kropsla            
geraspte worteltjes gesneden rauwe rode kool vinaigrette olie azijn peterselie
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een aardappelsalade. Snijd de karper in moten. Haal er met een pincet zoveel als mogelijk de graten uit. Wentel de moten door de bloem. Kruid en bak de vis kort in de pan en zet 20 minuten in een oven op 200°C. Op het bord: een moot karper, daarnaast een flinke schep aardappelsalade en een hoopje gesneden kropsla, gemengd met gehakte peterselie. Daarnaast een schep geraspte rauwe wortels en rode kool. Dien op met flesjes olie, azijn en vinaigrette.
Kerstkarper (Vánoční kapr) is in Tsjechië hét  traditionele gerecht voor Kerstmis.  Op markten, in drukke winkelstraten en aan de supermarkten staan kraampjes waar men de levende karpers ter plaatse gebruiksklaar maakt.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN