google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
karper boter ingredienten voor aardappelsla tartare saus citroen kropsla
geraspte worteltjes gesneden rauwe rode kool vinaigrette olie azijn peterselie
Maak een aardappelsalade. Klik hier voor het recept. Snijd de karper in moten. Haal er met een pincet zoveel als mogelijk de graten uit. Wentel de moten door de bloem. Kruid en bak de vis kort in de pan en zet 20 minuten in een oven op 200°C. Op het bord: een moot karper, daarnaast een flinke schep aardappelsalade en een hoopje gesneden kropsla, gemengd met gehakte peterselie. Daarnaast een schep geraspte rauwe wortels en rode kool. Dien op met flesjes olie, azijn en vinaigrette.
Kerstkarper (Vánoční kapr) is in Tsjechië hét traditionele gerecht  voor Kerstmis.  Op markten, in drukke winkelstraten en aan de supermarkten staan kraampjes waar men de levende karpers ter plaatse gebruiksklaar maakt.

Karper met aardappelsalade

Karper met aardappelsalade

LEKKER ETEN THUIS

karper boter ingredienten voor aardappelsla tartare saus citroen kropsla            
geraspte worteltjes gesneden rauwe rode kool vinaigrette olie azijn peterselie
Maak een aardappelsalade. Klik hier voor het recept. Snijd de karper in moten. Haal er met een pincet zoveel als mogelijk de graten uit. Wentel de moten door de bloem. Kruid en bak de vis kort in de pan en zet 20 minuten in een oven op 200°C. Op het bord: een moot karper, daarnaast een flinke schep aardappelsalade en een hoopje gesneden kropsla, gemengd met gehakte peterselie. Daarnaast een schep geraspte rauwe wortels en rode kool. Dien op met flesjes olie, azijn en vinaigrette.
Kerstkarper (Vánoční kapr) is in Tsjechië hét  traditionele gerecht voor Kerstmis.  Op markten, in drukke winkelstraten en aan de supermarkten staan kraampjes waar men de levende karpers ter plaatse gebruiksklaar maakt.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni