google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
lamsschouder knoflook bio-sinaasappelen olijfolie paprikapoeder rode puntpaprika’s komijn
vloeiende bloem kruidentuiltje hele tomaten uit blik rozijnen gevogeltebouillon peper en zout bieslook  
Pel de knoflookteentjes, maar laat ze heel. Haal de zeste van een sinaasappel en pers het sap eruit. Bestuif de stukjes ragout rondom met bloem en schroei ze dicht in olijfolie. Doe het vlees in een diepe pan of in een tajine. Doe er de knoflookteentjes bij, sinaasappelsap, rozijnen, tomaten, in repen gesneden paprika’s en een kruidentuiltje. Vul bij met bouillon tot het vlees ondergedompeld is.

Lamsragout uit Armenië

Kruid met paprikapoeder, komijnpoeder, peper uit de molen en rotszout. Zet 1 ½ uur afgedekt op zacht vuur of tot het vlees gaar is. In een elektrische tajine kan dat tot 3 uur oplopen. Meng goed met de zeste en dien op met bulgur of rijst en eventueel, met een fris gemengd slaatje. Werk af met met gesnipperd bieslook.
Lamsragout uit Armenië

LEKKER ETEN THUIS

lamsschouder knoflook bio-sinaasappelen olijfolie paprikapoeder rode puntpaprika’s komijn            
vloeiende bloem kruidentuiltje hele tomaten uit blik rozijnen gevogeltebouillon peper en zout bieslook  
Pel de knoflookteentjes, maar laat ze heel. Haal de zeste van een sinaasappel en pers het sap eruit. Bestuif de stukjes ragout rondom met bloem en schroei ze dicht in olijfolie. Doe het vlees in een diepe pan of in een tajine. Doe er de knoflookteentjes bij, sinaasappelsap, rozijnen, tomaten, in repen gesneden paprika’s en een kruidentuiltje. Vul bij met bouillon tot het vlees ondergedompeld is.  
Kruid met paprikapoeder, komijnpoeder, peper uit de molen en rotszout. Zet 1 ½ uur afgedekt op zacht vuur of tot het vlees gaar is. In een elektrische tajine kan dat tot 3 uur oplopen. Meng goed met de zeste en dien op met bulgur of rijst en eventueel, met een fris gemengd slaatje. Werk af met met gesnipperd bieslook.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni