google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Zarzuela

mosselen mosselkruiden schelpdiertjes volgens seizoen inktvis tijgergarnalen vismoten volgens seizoen platte peterselie tomatenconcentraat bloem            
visafval laurier olijfolie ui knoflook knoflookpoeder saffraan peper en zout witte wijn
Trek een bouillon uit visafval of gebruik gewone visfond . Voeg witte wijn toe en mosselkruiden. Laat inkoken. Wentel de vismoten in bloem, bak ze goudgeel zet koel weg. Bak de tijgergarnalen in olijfolie met platte peterselie en knoflookpoeder. Zet koel weg. Stoof gesneden ui, knoflook en peterselie in olijfolie. Voeg deze bereiding bij de visfond. Laat even doorkoken. Voeg tomatenconcentraat en saffraan toe. Houd warm op lage temperatuur en laat er de verse inktvisringen in pocheren, zonder koken. Voeg nu de gebakken tijgergarnalen toe. Kook de mosselen en schelpen afzonderlijk gaar. Bewaar een tiental mosseltjes met schelp en haal de andere uit de schelp en voeg beide toe aan de bereiding. Voeg de andere schelpen toe. Voeg de gebakken vismoten toe en warm op zonder koken.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Werk af in de pan met gesnipperde peterselie. Dien op met rijst, frietjes of gegrild stokbrood.
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Zarzuela

mosselen mosselkruiden schelpdiertjes volgens seizoen inktvis tijgergarnalen vismoten volgens seizoen platte peterselie tomatenconcentraat bloem            
visafval laurier olijfolie ui knoflook knoflookpoeder saffraan peper en zout witte wijn
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Trek een bouillon uit visafval of gebruik gewone visfond . Voeg witte wijn toe en mosselkruiden. Laat inkoken. Wentel de vismoten in bloem, bak ze goudgeel zet koel weg. Bak de tijgergarnalen in olijfolie met platte peterselie en knoflookpoeder. Zet koel weg. Stoof gesneden ui, knoflook en peterselie in olijfolie. Voeg deze bereiding bij de visfond. Laat even doorkoken. Voeg tomatenconcentraat en saffraan toe. Houd warm op lage temperatuur en laat er de verse inktvisringen in pocheren, zonder koken. Voeg nu de gebakken tijgergarnalen toe. Kook de mosselen en schelpen afzonderlijk gaar. Bewaar een tiental mosseltjes met schelp en haal de andere uit de schelp en voeg beide toe aan de bereiding. Voeg de andere schelpen toe. Voeg de gebakken vismoten toe en warm op zonder koken. Werk af in de pan met gesnipperde peterselie. Indien niet koolhydraatarm bezig, dien dan op met rijst, frietjes of gegrild stokbrood.
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN