google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
mosselen mosselkruiden schelpdiertjes volgens seizoen inktvis tijgergarnalen vismoten volgens seizoen platte peterselie tomatenconcentraat bloem      
visafval laurier olijfolie ui knoflook knoflookpoeder saffraan peper en zout witte wijn
Trek een bouillon uit visafval of gebruik gewone visfond . Voeg witte wijn toe en mosselkruiden. Laat inkoken. Wentel de vismoten in bloem, bak ze goudgeel zet koel weg. Bak de tijgergarnalen in olijfolie met platte peterselie en knoflookpoeder. Zet koel weg. Stoof gesneden ui, knoflook en peterselie in olijfolie. Voeg deze bereiding bij de visfond. Laat even doorkoken. Voeg tomatenconcentraat en saffraan toe. Houd warm op lage temperatuur en laat er de verse inktvisringen in pocheren, zonder koken.

Zarzuela

Voeg nu de gebakken tijgergarnalen toe. Kook de mosselen en schelpen afzonderlijk gaar. Bewaar een tiental mosseltjes met schelp en haal de andere uit de schelp en voeg beide toe aan de bereiding. Voeg de andere schelpen toe. Voeg de gebakken vismoten toe en warm op zonder koken. Werk af in de pan met gesnipperde peterselie. Dien op met rijst, frietjes of gegrild stokbrood.  
Zarzuela

LEKKER ETEN THUIS

mosselen mosselkruiden schelpdiertjes volgens seizoen inktvis tijgergarnalen vismoten volgens seizoen platte peterselie tomatenconcentraat bloem            
visafval laurier olijfolie ui knoflook knoflookpoeder saffraan peper en zout witte wijn
Trek een bouillon uit visafval of gebruik gewone visfond . Voeg witte wijn toe en mosselkruiden. Laat inkoken. Wentel de vismoten in bloem, bak ze goudgeel zet koel weg. Bak de tijgergarnalen in olijfolie met platte peterselie en knoflookpoeder. Zet koel weg. Stoof gesneden ui, knoflook en peterselie in olijfolie. Voeg deze bereiding bij de visfond. Laat even doorkoken. Voeg tomatenconcentraat en saffraan toe. Houd warm op lage temperatuur en laat er de verse inktvisringen in pocheren, zonder koken.
Voeg nu de gebakken tijgergarnalen toe. Kook de mosselen en schelpen afzonderlijk gaar. Bewaar een tiental mosseltjes met schelp en haal de andere uit de schelp en voeg beide toe aan de bereiding. Voeg de andere schelpen toe. Voeg de gebakken vismoten toe en warm op zonder koken. Werk af in de pan met gesnipperde peterselie. Dien op met rijst, frietjes of gegrild stokbrood.  
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni