google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Wilde eend à la Bartolomeo Scappi    

wilde eend gekookte ham in blokjes rode wijn balsamico suiker gedroogde pruimen geweekte rozijnen    
kruidnagel kaneel gember nootmuskaat peper & zout    
Gebruik wilde eenden, panklaar versneden met ingewanden maar zonder lever. Bak de filets in boter goudbruin. Doe alle ingrediënten in een casserol en breng afgedekt aan de kook. Breng op smaak met de kruiden. Laat minstens 1 uur sudderen op laag vuur of langer indien nodig, tot het vlees gaar is. Leg de eenden op een plateau met een rand van pruimen. Laat de saus nog even inkoken en dien apart op.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Wilde eend à la

Bartolomeo Scappi    

wilde eend gekookte ham in blokjes rode wijn balsamico suiker gedroogde pruimen geweekte rozijnen  
kruidnagel kaneel gember nootmuskaat peper & zout    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Gebruik wilde eenden, panklaar versneden met ingewanden maar zonder lever. Bak de filets in boter goudbruin. Doe alle ingrediënten in een casserol en breng afgedekt aan de kook. Breng op smaak met de kruiden. Laat minstens 1 uur sudderen op laag vuur of langer indien nodig, tot het vlees gaar is. Leg de eenden op een plateau met een rand van pruimen. Laat de saus nog even inkoken en dien apart op.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN