google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Boekweitpannenkoekjes: 3 tl droge gist 3 el suiker 5 dl lauwe melk 25 g zachte boter 300 g boekweitmeel 200 g tarwemeel 2 eieren gesplitst zout 175 g zure room  
Andere: bakboter zalmeitjes kaviaar zure room citroenschijfjes  
De pannenkoekjes: laat gist en 2 el suiker in 1 dl lauw water in volume verdubbelen. Roer 2,5 dl melk met 1 el suiker en de boter door het gistmengsel. Voeg boekweitmeel toe. Meng gedurende 10 minuten en laat dan 30 minuten rijzen. Meng 2,5 dl melk, tarwebloem, eigeel, zout en zure room onder het deeg.

Bliny met zure room,

zalmeitjes en kaviaar

Laat 1 uur afgedekt rijzen. Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het deeg. Bak het deeg in een koekenpan zoals gewone pannenkoekjes. Dien op met zalmeitjes, kaviaar, zure room en citroenschijfjes.
Bliny met zure room, zalmeitjes en kaviaar    

LEKKER ETEN THUIS

Boekweitpannenkoekjes: 3 tl droge gist 3 el suiker 5 dl lauwe melk 25 g zachte boter 300 g boekweitmeel 200 g tarwemeel 2 eieren gesplitst zout 175 g zure room    
Andere: bakboter zalmeitjes kaviaar zure room citroenschijfjes    
De pannenkoekjes: laat gist en 2 el suiker in 1 dl lauw water in volume verdubbelen. Roer 2,5 dl melk met 1 el suiker en de boter door het gistmengsel. Voeg boekweitmeel toe. Meng gedurende 10 minuten en laat dan 30 minuten rijzen. Meng 2,5 dl melk, tarwebloem, eigeel, zout en zure room onder het deeg.  
Laat 1 uur afgedekt rijzen. Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het deeg. Bak het deeg in een koekenpan zoals gewone pannenkoekjes. Dien op met zalmeitjes, kaviaar, zure room en citroenschijfjes.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni