google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Bliny met zure room, zalmeitjes en kaviaar    

Boekweitpannenkoekjes: 3 tl droge gist 3 el suiker 5 dl lauwe melk 25 g zachte boter 300 g boekweitmeel 200 g tarwemeel 2 eieren gesplitst zout 175 g zure room  
Andere: bakboter zalmeitjes kaviaar zure room citroenschijfjes    
De pannenkoekjes: laat gist en 2 el suiker in 1 dl lauw water in volume verdubbelen. Roer 2,5 dl melk met 1 el suiker en de boter door het gistmengsel. Voeg boekweitmeel toe. Meng gedurende 10 minuten en laat dan 30 minuten rijzen. Meng 2,5 dl melk, tarwebloem, eigeel, zout en zure room onder het deeg. Laat 1 uur afgedekt rijzen. Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het deeg. Bak het deeg in een koekenpan zoals gewone pannenkoekjes. Dien op met zalmeitjes, kaviaar, zure room en citroenschijfjes.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Bliny met zure

room, zalmeitjes en

kaviaar    

Boekweitpannenkoekjes: 3 tl droge gist 3 el suiker 5 dl lauwe melk 25 g zachte boter 300 g boekweitmeel 200 g tarwemeel 2 eieren gesplitst zout 175 g zure room    
Andere: bakboter zalmeitjes kaviaar zure room citroenschijfjes    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
De pannenkoekjes: laat gist en 2 el suiker in 1 dl lauw water in volume verdubbelen. Roer 2,5 dl melk met 1 el suiker en de boter door het gistmengsel. Voeg boekweitmeel toe. Meng gedurende 10 minuten en laat dan 30 minuten rijzen. Meng 2,5 dl melk, tarwebloem, eigeel, zout en zure room onder het deeg. Laat 1 uur afgedekt rijzen. Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het deeg. Bak het deeg in een koekenpan zoals gewone pannenkoekjes. Dien op met zalmeitjes, kaviaar, zure room en citroenschijfjes.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN