google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Paskha - kwarktaart à la Romanov    

800 g verse kwark 4 eidooiers 300 g suiker 200 g room 200 g boter 100 g gehakt gesuikerd fruit amandelpoeder  
geweekte rozijnen rasp van biocitroenschil vanillestokje marasquinokersen speciale paskhavorm of nieuwe bloempot  
Laat de kwark (of ricotta) 12 uur uitlekken in een fijne neteldoek onder gewicht. Druk door een fijne zeef en roer tot een gladde crème met boter op kamertemperatuur. Klop de eidooiers met de suiker wit. Voeg op een zacht vuurtje en zonder te koken de room toe. Spatel dit mengsel door de kaasmengeling, samen met de amandelen, gesuikerd fruit en rozijnen. Schep opnieuw in neteldoek, druk in de speciale vorm en laat in de koeling onder gewicht 12 uur uitdruipen. Stort op een dienbord en werk af, indien gewenst,  met marasquinokersen, slagroom op de randen, gekonfijt fruit.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Paskha - kwarktaart à

la Romanov    

800 g verse kwark 4 eidooiers 300 g suiker 200 g room 200 g boter 100 g gehakt gesuikerd fruit amandelpoeder    
geweekte rozijnen rasp van biocitroenschil vanillestokje marasquinokersen speciale paskhavorm of nieuwe bloempot    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat de kwark (of ricotta) 12 uur uitlekken in een fijne neteldoek onder gewicht. Druk door een fijne zeef en roer tot een gladde crème met boter op kamertemperatuur. Klop de eidooiers met de suiker wit. Voeg op een zacht vuurtje en zonder te koken de room toe. Spatel dit mengsel door de kaasmengeling, samen met de amandelen, gesuikerd fruit en rozijnen. Schep opnieuw in neteldoek, druk in de speciale vorm en laat in de koeling onder gewicht 12 uur uitdruipen. Stort op een dienbord en werk af indien gewenst met marasquinokersen, slagroom op de randen, gekonfijt fruit.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN