google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Scaloppine al limone

Marinade: biocitroenen salie olijfolie peper & zout    
Kalfslappen boter
Rol de kalfslapjes met de deegrol plat onder plastiekfolie. Marinade: rasp citroen en pers uit. Meng de rasp, het sap, verse salie en olie en wat peper en zout. Overgiet de lapjes met marinade en zet ze minstens 1 uur koel weg. Draai ze en in die tijd een paar keer om. Bak de lapjes daarna 2 minuten aan elke kant in olie en zet afgedekt weg. Giet de marinade in de pan en doe er nog wat citroensap bij. Breng aan de kook en voeg er ruim boter aan toe. Laat de lappen hierin opwarmen en dien op overgoten met saus. .
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Hier wordt het gerechtje begeleid van tortellini en parmezaan

Scaloppine al limone

Marinade: biocitroenen salie olijfolie peper & zout            
Kalfslappen boter
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Rol de kalfslapjes met de deegrol plat onder plastiekfolie. Marinade: rasp citroen en pers uit. Meng de rasp, het sap, verse salie en olie en wat peper en zout. Overgiet de lapjes met marinade en zet ze minstens 1 uur koel weg. Draai ze en in die tijd een paar keer om. Bak de lapjes daarna 2 minuten aan elke kant in olie en zet afgedekt weg. Giet de marinade in de pan en doe er nog wat citroensap bij. Breng aan de kook en voeg er ruim boter aan toe. Laat de lappen hierin opwarmen en dien op overgoten met saus. Hier wordt het gerechtje begeleid van tortellini en parmezaan.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN