google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Marinade: biocitroenen salie olijfolie peper & zout    
kalfslappen boter
Rol de kalfslapjes met de deegrol plat onder plastiekfolie. Marinade: rasp citroen en pers uit. Meng de rasp, het sap, verse salie en olie en wat peper en zout. Overgiet de lapjes met marinade en zet ze minstens 1 uur koel weg. Draai ze en in die tijd een paar keer om. Bak de lapjes daarna 2 minuten aan elke kant in olie en zet afgedekt weg. .

Scaloppine al limone

 

Giet de marinade in de pan en doe er nog wat citroensap bij. Breng aan de kook en voeg er ruim boter aan toe. Laat de lappen hierin opwarmen en dien op overgoten met saus. Dien op met pasta en pizzaïolasaus, of met gorgonzolasaus, zoals op de foto. Hier wordt het gerechtje begeleid van tortellini en parmezaan
Scaloppine al limone

LEKKER ETEN THUIS

Marinade: biocitroenen salie olijfolie peper & zout            
kalfslappen boter
Rol de kalfslapjes met de deegrol plat onder plastiekfolie. Marinade: rasp citroen en pers uit. Meng de rasp, het sap, verse salie en olie en wat peper en zout. Overgiet de lapjes met marinade en zet ze minstens 1 uur koel weg. Draai ze en in die tijd een paar keer om. Bak de lapjes daarna 2 minuten aan elke kant in olie en zet afgedekt weg. .
Giet de marinade in de pan en doe er nog wat citroensap bij. Breng aan de kook en voeg er ruim boter aan toe. Laat de lappen hierin opwarmen en dien op overgoten met saus. Dien op met pasta en pizzaïolasaus, of met gorgonzolasaus, zoals op de foto. Hier wordt het gerechtje begeleid van tortellini en parmezaan
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni