google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gemarineerde zwaardvis     

zwaardvismoten olijfolie citroen bladspinazie groentenbouillon  pijnboompitjes  balsamico-crème rode paprika aubergine courgette tomaatjes        
peterselie knoflook oregano pistache limoen kappertjes honing frietaardappels grof zout basilicum munt  
Coulis van spinazie: mix spinazie met een weinig groentebouillon. Muntmengsel: droge mix van munt, pistache en citroenschil. Kappertjesolie: meng olijfolie, geplette kappertjes, honing en balsamico. Zwaardvis bereiding: maak een emulsie van citroensap, water en olie en warm dit op tot tegen het kookpunt. Voeg gehakte peterselie, oregano en geperst knoflook toe. Laat de moten zwaardvis pocheren tot gaar in de emulsie en zet dan  afgedekt weg. Spinazie: frituur de gewassen bladspinazie op 150°C. Torentje gegrilde groenten: rooster de paprika’s gedurende 40 minuten op 190°C. Pel ze en verwijder de zaadjes. Druk er schijven uit met een middelgrote ring. Bak de courgette en de aubergine in een grillpan met olijfolie. Druk er schijven uit met dezelfde ring. Maak een torentje in de ring met afwisselend de gegrilde groenten en eindig met paprika. Zet het geheel vast met een prikker. Bewaar warm. Maak aardappelwafeltjes met de mandoline en bak ze in de frituurpan. Voor het opdienen: warm de vis en de ringen op. Bak de wafeltjes af. Dresseren: in een vierkant wit bord een soeplepel gefrituurde spinazie met grof zout. Daarop de moot zwaardvis. Daarop een lepel marinadesaus. Daarop een blad gefrituurde basilicum. Daarnaast een torentje groenten afwerken met kerstomaatje. Een halve boog coulis toevoegen. Een paar druppels kappertjeshoning langs de kant lepelen. Een half lepeltje muntpistache op het bord. Afwerken met wat druppels balsamicocrème.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gemarineerde

zwaardvis     

zwaardvismoten olijfolie citroen bladspinazie groentenbouillon  pijnboompitjes  balsamico-crème rode paprika aubergine courgette tomaatjes        
peterselie knoflook oregano pistache limoen kappertjes honing frietaardappels grof zout basilicum munt  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Coulis van spinazie: mix spinazie met een weinig groentebouillon. Muntmengsel: droge mix van munt, pistache en citroenschil. Kappertjesolie: meng olijfolie, geplette kappertjes, honing en balsamico. Zwaardvis bereiding: maak een emulsie van citroensap, water en olie en warm dit op tot tegen het kookpunt. Voeg gehakte peterselie, oregano en geperst knoflook toe. Laat de moten zwaardvis pocheren tot gaar in de emulsie en zet dan  afgedekt weg. Spinazie: frituur de gewassen bladspinazie op 150°C. Torentje gegrilde groenten: rooster de paprika’s gedurende 40 minuten op 190°C. Pel ze en verwijder de zaadjes. Druk er schijven uit met een middelgrote ring. Bak de courgette en de aubergine in een grillpan met olijfolie. Druk er schijven uit met dezelfde ring. Maak een torentje in de ring met afwisselend de gegrilde groenten en eindig met paprika. Zet het geheel vast met een prikker. Bewaar warm. Maak aardappelwafeltjes met de mandoline en bak ze in de frituurpan. Voor het opdienen: warm de vis en de ringen op. Bak de wafeltjes af. Dresseren: in een vierkant wit bord een soeplepel gefrituurde spinazie met grof zout. Daarop de moot zwaardvis. Daarop een lepel marinadesaus. Daarop een blad gefrituurde basilicum. Daarnaast een torentje groenten afwerken met kerstomaatje. Een halve boog coulis toevoegen. Een paar druppels kappertjeshoning langs de kant lepelen. Een half lepeltje muntpistache op het bord. Afwerken met wat druppels balsamicocrème.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN
KOOKINFO